Julen har kommit och gått!

Ja så är det ju, nu är det över med julen för den här gången. Fick lite julklappar som jag är nöjd med. Barnen var nöjda med.
Visst har det varit en jobbig jul, men det måste ju gå. Många tankar har gått till Gitten och bara bra tankar. Jag har gjort kalkon och du skulle ha varit stolt om du hade ätit den.
Har jobbat nätter den här veckan och inte varit särskilt social med mina vänner men ni vet ju att jag älskar och saknar er!

Nu är det dags att jobba lite innan det blir tid för frukost. Skriver nog någon mer rad snart!
Sköt om er så ses vi snart!

//S
                                                                                     

Julpynta!

 Idag skall vi börja ta fram lite tomtar å sånt inför julen, det är ju bara en vecka kvar. 
Städade igår så nu är det dags!  Tycker om julen även om det känns lite konstigt nu. Kan inte förstå att man skall ha så många tomtar när det är så kort tid dem skall vara framme. Få se om dem får stå för Esther, hon gillar ju att tugga på allt nu och nåde henne om hon tar nån tomte eller nått annat pynt.
                        
                       
Puss och ha det bra!


1 vecka.

Nu har vi varit till tandläkaren. Mer smärtfritt än så här kunde det inte vara! Emili kände ingenting och det kändes jättebra eftersom hon blev så skrämd förra gången hon drog bort en tand.

Danne har jobbat första dagen idag och det hade gått bra. Han tyckte det var skönt att göra något. Det har gått en vecka sedan hon åkte in på sjukhuset idag. Sakta börjar vi förstå att vi måste ta oss i kragen och få nått gjort i hemmet, det blir ju inte bättre än så här! Jag är glad att jag har så många att prata med och många som hjälper mig att ordna allt som skall ordnas. Barnen tar det bra, pratar om henne och berättar allt tok de kommer ihåg om henne.

Nu skall jag lägga mig i badet och slöa en stund, sen blir det tv - borde ju bli nått bra!
Ha det bäst och tack för titten.

Tandläkaren!

Emili skall dit idag och dra ur en tand. Lite synd om henne idag!Birgitta Kristina Andersson

Tack alla ni som hört av er till oss nu när vi har det jobbigt. Det värmer mitt hjärta att vi har så många underbara vänner. Det är i sånna här lägen som man verkligen känner vilka som är vänner och vilka som inte är välkommen hit längre, det är inte många jag kommer att räkna bort men döm om min förvåning när det är den som man trodde var bland de närmaste som skall räknas bort. Du hade kunnat skicka ett mess!

Fast vi inte alltid drog jämt och jag var lite trött på att du kom så ofta mellan varven skulle du gärna få kliva in när du vill, göra vad du vill och säga precis det som faller dig in bara det som hände kan göras ogjort. Du kommer alltid att vara saknad och älskad av många. Jag önskar dig all den skönhet du strävade efter och vet att du får det bra dit du kommer.
Jag är så glad att ni fick er bästa semester någonsin strax innan du lämnade livet.
Å jag vet att du är här omkring mig varje gång jag behöver det.
Tack för att du lät mig lära känna dig. Och tack för att jag fick din son till min man.
Vi har två underbara barn som jag vet att du älskade och som kommer att sakna dig hela livet.


Lite mycket att göra idag!

Svärföräldrarna kommer hem idag, ska hämta dom vid stationen kl 10,00. Dom har varit på solsemester i 3v. Få se vad dom tycker om att komma hem till Sverige och snö!
Linus skall på återbesök idag kl 12,30 i Gävle. Operationen har gått bra så det är nog inga besvär. Igår sa han att han inte ser dubbelt mer och det är jätteskönt. Man är känslig när det gäller barnen!

Nu skall jag klä mig och gå en sväng med hundarna innan jag skall iväg. Tack för att du tog dig tid!

//Sarah
Mammas hjärtegull!

RSS 2.0