Mitt i natten suddar!

Ja det gör jag inatt, torkar golv, packar bilen, hänger tvätt och planerar lite. Undrar vad mina grannar skulle tro om dom såg nig packa bilen mitt i natten, antingen är rycktet att jag skall flytta ute om ca 20 minuter eller så känner dom mig och tyckera bara att jag är rätt så knäpp.

Haft en bra kväll på jobbet idag, tänker på det här med personal rätt mycket, vi är måna om varandra vi.

Tänker på Anna med, imon är det dags. Måtte det gå vägen nu då så hon kan slappna av lite. nu blir det snart gonatt!

Kisses and hugs!

//S

Kirurgkliniken!

På mitt jobb händer det en hel del, det är mycket sorg, mycket glädje, mycket skratt men mest av allt är det nog mycket otroligt underbar personal. Hur skulle man annars orka bli berörd av alla människoöden som man som sjukvårdspersonal får dela. Alla dessa människor som mår dåligt, har ont, får tråkiga besked eller rent av sitter och ser på sina anhöriga tyna bort och dö.

Det är sådana gånger som jag är så glad att jag är på 111A. Där kan jag visa vad jag tycker, säga vad jag känner och andra lyssnar på mitt klagande innan jag suckar och börjar om med nästa patientprojekt. Sen finns det sådana dagar som idag, när jag helst inte vill säga vad som stör mig för att slippa såra någon, när jag vet att jag borde säga något snällt men är helt inkompetent att göra det. Vad gör man sådana dagar??

Det har hänt mycket i mitt liv och jag hoppas innerligt att jag aldrig har uppträtt så dåligt på mitt jobb så att mina kollegor inte vågat säga till mig att jag inte är proffesionell. Jag har ett himla humör, jag blir lätt irriterad och har en mun som glappar lite väl mycket ibland. Men min dröm är att vara en bra sjuksköterska och jag vet inte om jag alltid varit det, bara jag slipper vaka upp och inse att det inte är någon skillnad på oss två så är jag nöjd, för att bli som du är min värsta mardröm!!

Vakna upp ur din självömkan, det finns ingen annan än du som kan axla de problem du ställs inför. jag vet att det inte är lätt men ibland måste man fast man inte orkar. Jag har gjort det och nästan kommit ur mitt livs stora kris, än är jag inte klar men jag har gjort allt som står i min makt för att klara mig ur det! Gör det du med - ta tag i saken och gör nått åt det!

//S 


Måndag morgon!

Så har helgen gått, hunnit med en hel del men mycket är kvar.
har tvättstugan full i tvätt, kan inte förstå att Linus tvätt inte kan hitta ner i tvättstugan innan det är 5 maskiner han kommer dragandes med?? måste vara jag som fattat fel när jag trodde man tog redan på tvätten helst samma dag....knäpp jag är som inte fattat det då!

Jobbar eftermiddag idag, fm imon och em på onsdag. på Torsdag bär det av till stugan och sista april firande. Funderade nästan om jag och Emili skaulle åka till kupolen på lördag. Hon behöver handla en massa saken.

Bertil kommer hem den här veckan med, hoppas han haft det bra. Han är ju bara hemma några dagar så åker han till södra Sverige och speloar golf sen. Undrara hur han skall hinna med allt som man bör hinna göra på våren?! Men det lär ju vara hans problem.

Nu är det dags för tvättstugan igen. Puss

//S

En vecka sedan.

Så länge sedan är det sedan jag skerv nu, förmodligen beror det på att jag inte haft en sekund över på en vecka att skriva...
Hoppas det blir bättre nu då!
har vart en bra dag idag, vaknade av telefonen imorse 10,15, det var Terese som tyckte att jag skulle komma och hjälpa henne och städa efter festen igår. Hon fyller 30 imon och hade fest igår, skötte mig strålande, Daniel ja sådär skötte han sig väl haha.

Marina hjälpte mig med klänningen till festen, och den vart kanon - Tack smulan!

Träffade Johannas Johan, söt, trevlig och mycket charmerande! Snyggt jobbat stumpan!
Anna håller på att ta körkort, visst är det roligt, men tänk på oss oxå som ska sakna dig hela veckorna när du är borta...snyft. Duktig Anna!

Annika och jag hade en heldag på torsdagen, det har vi inte haft på hur länge som helst. Tack för alla skratt och inte minst för allt skitprat!

Nu är det dags för tv- soffan innan gonatt.

Puss mina lovers!

//S

Supertrött.

Snart är det dags att gå och sova, jag är supertrött. Har krattat tomten, klippt buskar och varit ute nästan hela dagen och det tar på mitt sjukhusdrabbade sinne.

Grillade kyckling till middag med jordnötssås och ris. Inte så tokigt faktiskt. Imorgon skall jag mäta och möblera om lite här så att alla kan vara här sista April som vi har tänkt. Danne har burit granris hela eftermiddagen, jätteduktig är han. Båten ligger i plurret och badtunnan är fylld för att bli ordentligt tätad.

Det är nog lika bra jag går och sover nu så jag vaknar nån gång på förmiddagen imorgon, annars kommer jag nog att sova hela dagen.

Å du min vän.....jag har tänkt på dig hela dagen!

//S

Stugan

Ja idag skall vi åka dit, kolla läget lite, förbereda inför sista april när vi skall dit och vårstäda och elda en massa saker.
Har nästan plockat ihop allt som skall med.

Ska snart hem till Anna och kryssa, hon åker ju imon så jag vill se hur läget är innan hon åker. Du vet att du gjort rätt val Anna, du är så duktig som tar tag i det nu!

Barnen och Daniel sover fortfarande. Tänkte att dom gott kan sova lite till. Vi ska ändå inte åka förrän efter krysset.
Nu skall jag kliva in i duschen tror jag och sen plocka ihop det sista, ses om en stund Anna!

//S

Bra jävligt!

Jag kan inte säga nått annat, en riktigt vidrig dag. Det här med minnet fungerar fortfarande inte och det kommer det nog inte att göra heller! jag vet inte vad jag ska göra för att få det här att fungera! *suck*

Mitt lilla hjärta, du goa, glada och underbara!!!
Jag önskar att jag kunde göra nått för dig så att du fick det lite lättare. Du har en tung börda att bära och mitt hjärta blöder för din skull. Vadhelst du behöver så finns vi här för dig, glöm inte det!


Minnet!

Jag jobbar ju med kroppen i mitt yrke. Och som bekant så har kroppen en hel del mystiska sinnen som gör att vi kan känna, se och höra saker och ting. En annan märklig gåva vi har är det här med att komma ihåg olika saker. En del saker är bra att komma ihåg och andra kan man sortera bort.

Jag har träffat någon som oxå har ett minne - tror jag - eller så är det det han har sorterat bort. Jag har aldrig i hela mitt liv - som är 36 år - träffat någon som säger så mycket "jag vet inte" och "jag kommer inte ihåg". Hur är man funtad när man inte ens kommer ihåg så enkla saker som att läsa innantill på ett papper.
Jag har ett otroligt tålamod, men idag har det blivit totalt utnyttjat så det finns nog inget kvar. Hur kan man vara så himla dum och inte förstå att man inte begriper något?

Jag har gjort mitt yttersta idag och känner ändå att jag inte har fått en vettig lärdom att gå in i detta huvud! Herregud människa, tänk på vad du valt för yrke! Vad trodde du att det handlade om, att stå med armarna i kors och se på när andra stressar ihjäl sig. Det är nog dags att du tar dig en allvarlig funderare på hur du vill att ditt fortsatta liv skall fungera, för att säga "jag kommer inte ihåg" fungerar inte längre! Väx upp!

Annars har det varit en rätt vanlig torsdag, jobbat, städat och nu dags för ett välbehövligt bad, lite levande ljus och Celine Dion tror jag. Jag måste hitta mitt tålamod till imorgon, för då skall vi jobba ihop igen du och jag.

Jag med min ofantliga kompetens och mitt perfekta minne och du.....du utan hjärna mellan öronen!
Vilken tur att jag är så jäkla bra *ironiskt*.

//S

Individer i mitt liv.

Min älskade Daniel.


Emili - The one and only.


Linus - sonen utan rädsla.


Våra hundar Bringa och Esther. 


Katten Kajsa
                  

Ett paradis från Göthe´s.

Bild på stugan från stranden.


Bild på stranden från stugan.


Adam.

Äntligen har Emili så blivit tillsammans med Adam, å det är ju bra. Dom har skickat sms i flera veckor så nu var det då dags. Det gör mig glad, mammas lilla fissling!

Annars då, jo jag har vart till Linus skola idag och berättat vad jag gör på mitt jobb, tror att dom tyckte det var intressant. Det kändes rätt bra.
Har druckit lite kaffe hos någon som jag inte träffat på länge, när vi träffats så har vi inte haft tid någon av oss, så idag struntade jag i alla måsten och åkte dit. Intressant att höra henne berätta. Hon har en rätt klar syn på livet, hon vet vad hon vill och vågar stå för det. Dom har fått så fint i nya huset nu, visst är det lite kvar att göra men det kommer att gå undan nu skall du se. Älskade deras tv-rum, vilken volym, så otroligt vackert!

Jag har en fundering på att åka till stugan i helgen. Skulle vilja åka dit och mäta lite och förbereda inför sista aprill då vi skall dit och försöka  göra "nästan" klart i utbyggnaden. Jag har en plan om hur jag tror att Birgitta hade velat ha det. Jag har köpt en hel del saker som jag hoppas kommer att höja känslan av att hennes själ trivs där. Jag hoppas innerligt att hon skulle ha gillat det.

Ikväll är det dags att krypa ner i ett varmt härligt bad. det är nog det enda stället där jag kan slappna av och glömma allt för en kort stund.
Jag tycker om mitt badrum, egentligen så ser jag mitt badrum som en ganska romantisk plats i mitt hus. Det betyder lugn, stillhet och tid till livsreflektioner. Många människor mediterar för att hitta sitt inre lugn, jag badar - låter märkligt men så är det.

Imorgon är det jobb igen å det känns bra. Jag tycker om att jobba på kirurgkliniken!

Tack för att jag fick låna en stund av din tid!

//S

Ridläger.

Det började den 10 mars.
Emili skulle fylla 14 snart och jag ville ju ge henne något som jag trodde hon skulle uppkatta, ett ridläger.

Jag vet att hon gillar tinkerhästar så jag letade på nätet. Det finns massor med ridläger i Sverige men inte med tinkerhästar. Hittade faktiskt ett, och i samband med bokningen skulle man kunna få biljetter till Norrköpings horse show. Perfekt tänkte jag och la fram det lite snyggt till Daniel.
 -Bra, sa han lite segt eftersom det kostade 3500 kr och han älskar inte direkt hästar, ring och kolla om hon får vara med

Sagt och gjort så ringde jag den 11 mars. Pratade med en mycket trevlig kvinna som pratade länge och väl, en sån kvinna som jag fick förtroende för direkt. Efter en stund bad hon att få återkomma eftersom hon satt på hästryggen och hade ridlektion just vid det tillfället.
 -Självklart, svarade jag och vi lägger på.

När jag lagt på luren och satt där och kände mig nöjd med mig själv tänkte jag stilla att hon hade lite fel dialekt för att bo i Norrköping. Men jösses tänkte jag snabbt, man kan ha vilken dialekt man vill idag även om man bor i Norrköping, man måste ju inte vara född i Norrköping för att bo där. Jag tänkte inte på det mer än så.

Efter ca 1 timme ringde hon tillbaka till mig och vi pratade detaljerna kring min bokning av lägret. I slutet av samtalet frågade jag mer av en slump var lägret är någonstans. Hon svarar lugnt  - I Kosta.
 - Kosta sa jag och blev rätt tyst.
 - Ja Kosta boda, glasriket.

Det var i ungefär det ögonblicket jag insåg att man måste andas ibland. Kosta ligger 64 mil från Jädraås. Hur skulle jag lösa det här??

Ringde upp Daniel på jobbet och berättar att jag bokat lägret.
 -Bra svarade han.
 -Det blev lite längre än jag tänkt viskade jag försiktigt samtidigt som jag snabbt frågar vad han vill ha till middag.
 -jaha, varför blev det lite längre säger han och på nått sätt hör jag att han anar att det kommer något mindre beräknat.
 - Kosta, säger jag tyst och snabbt och frågar igen vad han vill ha till middag.
 -Kosta? säger han högt och ljudligt i luren.
 - Ja nere vid Kalmar svarade jag varligt.

Mer än så hinner jag inte säga innan han upplyser min lilla hjärna om hur långt det är dit, vad det kommer att kosta samt att vi inte på några villkors vis kan åka dit över dagen för att lämna Emili, för att sedan åka tillbaka efter några dagar när lägret är slut.

Det är i det här läget jag måste ta fram rösten som han smälter för, ladda alla batterier jag har för att med myndig stämma säga det enda rätta, fast jag själv är lite tveksam, precis som jag sa, när vi kom "överrens" om att hon skulle få ett ridläger i present.

 - Daniel, hon skulle bli så glad det vet du!

Som läget är idag har jag bokat en stuga för hela familjen i Småländska glasriket under den aktuella veckan. Emili fick sin present den 10 april och vart jätteglad, just så glad som jag sa till Daniel att hon skulle bli!

Till sist, Tack för kaffet Cecilia!

//S

Lite foton från mitt liv.

Städade badrummet igår och bytte färgtema:


Här ligger jag och slappar när jag behöver slappna av. Lite levande ljus,
mjuk musik och massor av hett vatten och badskum.


Bytt färg på blommorna i hallen också:


Min älskling som oftast står för fotograferingen; Emili.


Snart god natt!

Idag har det vart en underbar dag, solen har skänkt värme och ljus nästan hela dagen.
Anna och Johanna var hit och åt frulle och prata skit en stund.

Efter det har jag vart till KTC och hämtat lite grejer till imon, skall prata om vad jag gör i mitt jobb i Linus klass. Få se vad dom tycker om det. Det tog lite längre tid än jag trott eftersom det var ett litet studentproblem jag var tvungen att ta tag i. Vi får se framåt fredagen om det blir någon skillnad.

Jag har skurat badrummet på övervåningen ikväll, skall försöka lägga in ett par bilder imorgon så ni får se, blev så fint.
Anna sa att min stormlykta hade kommit idag, hoppas jag får den imon, då ska ni få se nått så vackert:)

Nu är det dags för sängen och lite bokläsning, behöver nog sova lite, känner mig konstant trött.
En sak till bara, svärtfar åker till sydafrika imorgon.....lyllo honom......men jag är inte sotis.....inte ett dugg!!  NOT!

Puss och gonatt!

//S


Från mig till dig.

 
Det Vackraste jag vet
Är att se dig när du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här brevid
                           Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är
Det Vackraste för mig


Så sagolikt det är
Att se morgondimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris
Sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till


Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann
Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är Det Vackraste jag vet


Det Vackraste som finns
Är att vara någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart
Du ligger här brevid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är Det Vackraste för mig


Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann
Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks ärlighet
Är Det Vackraste jag vet


Du ligger här brevid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är Det Vackraste för mig


Gonatt!

Snart ska jag gå och sova, är rätt trött. Har vart skitväder idag. Hade önskat lite sol men tji fick jag. Har precis klivit upp ur badet, har legat där en stund med levande ljus och en ansiktsmask med choklad och sheasmör. Riktigt mjukt ansikte fick jag. Nu skall bara Danne smörja och massera mina fötter.

Imorgon skall jag nog in till Gävle en sväng på em. Ska hämta lite grejer inför onsdagens besök i Linus klass. Har beställt lite material på KTC.

Barnen börjar skolan imorgon igen, ska bli skönt med lite vanlig vardag och lite egen tid hemma då jag har en ledig dag. Nu är det Gonatt med er alla. Sov sött!

//S

Styling!

Om jag fick välja om yrke i mitt liv så skulle jag nog välja att bli sylist, det jag skulle vilja styla är hus, lägenheter som andra skall bo i. Jag skulle vilja välja tapeter, golv, färger, möbler, porslin, blommor, gardiner, badkar....ja allt som skall in för att göra en yta bebolig. Hade jag obegränsat med pengar skulle jag styla om hela mitt hus, men nu jobbar jag som sjuksköterska å det säger en hel del.

Pengar har jag inte för jag vet inte om jag kallar det som kommer till mitt konto varje månad den 27:e för lön, mer ett bidrag för upprätthållande av existens.
Det finns TV/radio program där man kan få leva ut sin dröm för en tid och där skulle jag vilja vara med. Tänk så kul det skulle vara att få göra om ett helt hus.

Också nått helt annat:
En bekant till mig sa något som jag tyckte var mycket bra.
Han sa; "Det är ett hälsotecken att inte vara omtyckt". Jag tycker att det är ganska bra sagt och ibland skall nog jag tänka på det eftersom jag i vissa skeenden i mitt liv kan vara just det - inte omtyckt.

//S

Ledig!

Ja nu är jag ledig några dagar. Har bestämt mig för att inte göra något alls idag. Har som vanligt varit händelserikt på jobbet. Gillar gänget jag jobbat med och det gör ju allt så mycket lättare.

Svärfar var hit igår, vi pratade sommarstuga. Så nu har jag lagt fram mitt förslag och det köpte han direkt - konstigt nog. Tänk att det skall vara så svårt för en del att prata med sin pappa. Jag trodde att det bara var att säga som man tycker!? Men jag har väl fel som vanligt.

Danne och Micke skall till lillebror idag och skruva bil, skönt så han inte stör i min "inte göra nått" dag.  Jag tror att jag skall tvätta mig och borsta tänderna lite, för sånt lär jag nog göra ;)

Vi hörs vidare!

//S

Jobba igen!

Snart skall jag åka och jobba igen, idag sen är jag ledig tre dagar, guuud så skönt! Konstigt att jag skulle kunna sova så länge idag när jag måste upp.
Gick bra att jobba igår, känns som om det var rätt bra klimat på avd. Jobbade med kul människor så då blir ju allt så mycket lättare.

På em kommer svärfar hit och äter. Tänkte vi skulle grilla och så lite potatisgratäng till det. Ska bli trevligt.
Nä nu är det snart dags!

Puss och ha en underbar påskdag. Tudiluu!

//S

Dumdurumdurum

Har varit till Anna och kryssat, Johanna var oxå där...före mig...vaaaaa. När gick hon upp da lixom??
Men jag var nyduschad, det var inte hon!
Tänkte bara tala om att jag lever, dags att åka till jobbet snart.
Puss å hej så ses vi!

Ny dag, nya utmaningar.

Lite tråkigt att dagen skall börja så tidigt bara. Vaknade kl 05,30 och kunde inte somna om. Alla andra sover som klubbade sälar men inte jag. Ska hem til Anna och kryssa vid 09,30. Eftre det ska jag tillbringa eftermiddag på kirurgkliniken. Jobbar eftermiddag idag och förmiddag imorgon.

Har precis betalt det sista på vår resa. Vi skall ju åka till kreta den 21 maj. Ska bli skönt, hela familjen åker så nu skall det bara sökas ledigt till barnen och plockas fram pass. Fast det är nog lite tidigt att ta fram passen till och med för mig:)
Det är ett tag sedan vi åkte nu, blev ju inget förra året eftersom vi fick Esther då. 

Jag har tittat på bloggen idag och känner mig fortfarande rätt nöjd. Jag har valt ett lite mjukare tema eftersom jag vill att det skall ge ett lungt intryck för dig som läser, det sterila och hårda har jag på jobbet så det villl jag inte ha på bloggen. Skarpa och hårda färger är fint men jag tycker det ger ett lite hysteriskt intryck och jag tror inte att jag är sån.
Så jag hoppas att du som känner mig tycker att det passar mig.

Jag följer en blogg som skrivs av en liten tjej med stort perspektiv på livet. Hon har en blogg som passar hennes personlighet jättebra. Hon är en liten modetjej, men ingen fanatiker, hon är mjuk, men bestämd.
Jag tycker att hon bloggar bra och ger en bra bild av hur hon är som person. Träffade henne häromdagen som hastigast, hon växer upp till en vacker tjej. Jag tror att hon likt sin mor kommer att sätta sitt namn på världskartan ganska snart. Å det är bra.
Hon heter Hanna, jag skall kolla med henne om jag kan länka hennes blogg från min så får du se vad jag menar. 

 Nu skall jag försöka ta mig in i duschen så jag är klar att åka till jobbet när jag kommer från Anna. Jag får inte glömma ta fram barnens påskägg heller, dom blir galen om jag glömmer det.

Puss och kram!

Dagen går mot sitt slut.

Nu har vi snart firat färdigt Emilis födelsedag. Hon har fått fina presenter och blev jätteglad för ridlägret. Jag har varit lite orolig över att hon skulle bli besviken över lägret.

Peter och Linda var hit, har inte träffat dom på 6 veckor så jag blev glad att dom kom. Ändå är det skönt att dagen snart är slut, jag skulle ta en stödvila på morgonsidan men den tappade jag bort så jag har varit vaken sen 04,50 imorse.

I övrigt har jag inte gjort så mycket idag, mest har jag försökt fått ordning på bloggen, har väl lyckats skapligt iallafall. Ska titta till den imorgon få se om jag känner mig nöjd.

Imorgon jobbar jag kväll så jag åker väl vid 12,15 tiden. Tänkte kolla med Anna om det blir kryss imorgon eller om hon skall bort? Nu skall jag kolla lite tv, slappa och ha paltkoma, vi har gjort egen pizza idag så jag är tvärmätt.

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi snart.

//S

Fina ting i mitt hem!

Lite av mina favoritpunkter i mitt hem.Foto: Emili AnderssonVackra bilder!

Hittat lite vackert när jag surfat runt på nätet!Sova.

Nu har jag torkat golven, gjort en köttgryta, lagt grillkött i marinad, lagt ut alla mattor, gått med hundarna och klockan är bara 07,13. Är jag egentligen riktigt klok?? Nä det känns inte, tror jag skall ta en stödvila nu så jag orkar med Emilis gäster sen. Ska bara vispa grädden först.....

Emili 14 år.

                                                               

Ja så var då dagen här, Emili fyller 14 år. Herregud vad tiden går fort.
Hon börjar med att kliva upp kl 05,00 första dagen som fjortis, för att åka och angla.
Tror på nått sätt inte att det är så många 14-åriga tjejer som gör det, men min älskling gör det.

På fotot är hon i Norge och fiskar, sommaren 2008.

Grattis mammas hjärtegull!

Skärtorsdag!

Den 9 april och skärtorsdag. Jag skall jobba eftermiddag idag, ledig på långfredagen för då har jag ju Emili som fyller år. Sen jobbar jag påskaftonen och påskdagen. Inte så roligt men det går ju. Jag har ju tyvärr valt ett jobb där man jobbar helger när alla andra är lediga.

Vi plockade björkris igår, eller rättare sagt Daniel, jag hade sett så fint vid valkis så det vara bara att åka dit, lite kladdigt och blött var det ju men ibland måste man offra sig för det vackra. Danne trodde inte att jag mena allvar när jag visade var jag sett det, det var en del snö där men han gick och hämtade mitt älskade hjärta! Så nu blir det så fint hemma.Jag skall fixa iordning lite med påskägg och presenter nu på morgonen innan barnen vaknar.

Bara en sak till som är så viktigt att poängtera - SM guld till FÄRJESTAD - Nä vad stolt jag är!

SM guld!

Mästarnas mästare har gjort det igen! Svenska mästare 2009!


Ruinerad!

Det blir man om man åker till valbo köpcentrum med två barn som vet hur de skall få mamma att köpa saker åt dom. Emili till frissan 1489 kr, Linus en skateboard 600 kr, fika och äta varje timme. Inte undra på att jag blir pank. Men jag vill ju att dom skall få oxå :)

Emili fyller ju år på fredag och hon har beställt en tårta som hennes farmor alltid gjorde. Nu finns ju inte farmor mer så nu står det ju i min agenda att uppfylla hennes önskan.  Jag försöker väl så får vi se hur det går.

Det är rätt stora krav som läggs på andra i familjen när en medlem försvinner, någon måste tänka på allt som hon skulle ha tänkt på annars. Av någon anledning är det så att hennes söner inte riktigt kommer ihåg att tänka på det så det blir ju min lott nu att tänka på allt sånt. Det är inte så att jag inte vill fylla den platsen, det jobbiga är att ingen förstår att jag gör det. Man måste tänka på så himla mycket och ibland behöver mitt huvud vara tomt.

Ska försöka göra nått i hemmet nu så vi hörs av senare!

//S

Köpis!

Ja idag blir det köpis med kidzen. Emili har fått klipp och slingtid, äntligen. Jag och Linus skall köpa presenter till henne. Dagen D närmar sig.

Färjestad vann igår, nu är det så himla nära. Ikväll blir det hockey, chips och en cider skulle jag tro. Kan vara avgörande idag och då är det GULD till färjestad.

Ha en bra dag kära läsare så hörs vi!

//S

Vår!

Ja nu är det vår, har gått promenad med hundarna för en stund sedan och vad såg jag då? Jo tussilago, årets första!
Fåglarna kvittrar och vattnet porlar i bäckarna. Det är så härligt!


Dom kallar det "spa på åsen"

Igår var mina girls här, alltid lika kul när dom kommer. Det är alltid en garanti till skratt och massor av skitprat. Vi gillar sånt vi girls, prata om vem som har lust, vem som inte har lust, hur gör ni, så här gör jag. Tänk va det är skönt att se att det inte bara är jag som tycker saker och ting är konstiga, att inte bara jag lever i ett förhållande av suckar och gnäll.
Det är det som är så skönt med våra kvällar. Ingen ser ner på den andra och vi har total förståelse för varandra.

Igår hade jag ordnat ett litet minispa, inte så mycket men lite avkoppling iaf. Lite skön musik, lite gott att smaska på och lite avslappning. Jag är rätt nöjd med kvällen. Tack girls för att ni ville komma!

Annars då?? Jo jag är ledig idag, Danne jobbar, barnen är med Rickard och Katrin. Emili fyller ju år på fredag, hoppas hon blir nöjd med sina presenter. Ska försöka få till en tid hos frissan åt henne.

Nu skall jag ut i solen en stund och bara njuta!

"När rosen har mist sin doft och världen går mot sitt slut
 När dagen har mist sitt ljus, då är en vän som ett glädjetjut
 Någon som tar en precis som man är, vet mina fel och brister
 Men ändå älskar en när man försöker spela som gitarrister
 Himmelen skickar ner en present varje morgon, man är på helspänn
 Men det bästa man kan få på jorden är en livslång kamrat och vän "

1 natt kvar!

Ska bli så skönt när den är över, så här mycket har det aldrig varit på kirurgen sen jag började jobba där. 2 nätter har varit vidriga och jag har 1 kvar:(

Imorgon kommer Girlsen hit, ska bli kul. Alla förberedelser som går att förbereda är klar. Får väl se hur man mår efter att dom varit hit, brukar ju vara skrattkramp i magen.

Barnen har påsklov nu skönt för dom. Danne skall laga mat idag, går väl sådär om jag får tycka till men jag skall vara tyst. Lika bra att inte säga nått, smakar det skit får det bli ett mål på donken innan jobbet;D

Nu skall jag lägga på mattorna i tvättstugan sen slappa.

Vi ses imorgon my lovers!

//S

Fredag!

Jag skall jobba natthelg så inte är det något trevlig med fredag den här veckan inte! Men jag vet att det går bra att jobba bara jag kommer dit.
Idag är det riktig vår ute, så himla skönt att sitta i solen, den värmer riktigt bra nu. Linus och Emili får påsklov idag. Hoppas det blir sånt här väder hela veckan, är ju så skönt.

Ska försöka förbereda lite inför måndag kväll idag. Mina Girls kommer hit då, jag tänkte vi skulle ....... nä det kan jag ju inte skriva här. Men det är lite att förbereda så jag skall försöka fixa det så det bara är slutpiffet kvar på måndag.

Ska fixa lite gardiner oxå så det är klart till påsken.
Bertil ringde precis, han åker till sydafrika 15 april, hem 28 april. Ja undrar vem som skall ta hand om allt hos honom då?? Ja jag tror att Bree skall säga ifrån sig när hon får frågan för den frågan kommer, var så säker!

Vet inte riktigt vad jag skall göra sista april heller, kan ju inte åka till stugan som det var planerat. Men jag kan väl hitta på nått annat, eller bara vara hemma.

Nu skall jag ut i solen lite. Puss

//S

Bree Van de Kamp

Mina vänner säger att vi har vissa likheter hon och jag. Och efter idag lär jag nog hålla med dom. Hon har en otrolig förmåga att le med ett brustet hjärta. Säga javisst självklart, när hon egentligen skriker nej. Allt skall se bra ut på utsidan, insidan spelar ingen roll. Det är ingen annan än hon som lider av det. Det viktiga är att hålla skenet uppe, att ha en fasad som ingen kommer igenom, att aldrig blotta sig själv för då finns det en risk att allt brister.

Bree Van de Kamp gråter när hon är ensam hemma och hennes liv har rasat. När det ringer på dörren borstar hon av sig och öppnar dörren med ett leende. Bree älskar sina vänner och vet vilka som är det.
Hon finns alltid för sina vänner men ber aldrig om hjälp själv. När hon ber om hjälp är hon desperat och det finns ingen annan utväg än att be om hjälp. Så kommer det alltid att vara, det kan inget ändra på.

Skillnaden på henne och mig är att hon är en rollfigur i en såpa på tv..............Sovmorgon.

Ja jag skulle så gärna vilja ha en riktig sovmorgon. Alla mina lediga dagar vaknar jag långt före tuppen och kan inte somna om. När jag måste gå upp skulle jag kunna sova hela dagen. Konstigt det där tycker jag.

Igår var det första april, vet inte än om jag blivit lurad eller inte, jag är ju rätt lättlurad så jag skulle ju inte bli förvånad om så var fallet.
Jag fick ett konstigt sms igår, trodde först att det var ett sms som gått till fel person men sen insåg jag att så inte var fallet, det var till mig. Jag kan inte säga att jag blev arg, ledsen eller glad av det utan mer konfunderad. Förstår du inte att jag är medveten om att du egetligen menar allvar i det du skriver? Varför skulle du annars skicka det till mig? Det är nog dags att du börjar stå för det du tycker och inte gömma det i kryptiska sms! Kom ihåg att jag krossar dig som ett kristallglas den dagen jag tröttnar på dig!!

Idag blir det viken och lite shopping, skulle behöva lite gardiner. Sen lär jag väl fylla på alla matförråd inför helgen. Jag jobbar natt då så jag måste vara förberedd.
Linus måste befinna sig i nån form av trottsålder nu, han har inga öron och har låst in förståndet i bankfack. Jag tror vi vart ovänner varje dag i 2 veckor. Men det går väl över.

Nu är det dags att göra något innan hundarna vill på promis. Puss.

//S

RSS 2.0