Ensam....

Ja jag är ju lite ensam nu jag då, Danne är borta i tre dagar. Tomt i sängen blir det då.
Har jobbat på Högskolan idag, gick bra idag med - lte mer mitt område kanske. Efter det har jag städat huset åt bertil, han kommer ju hem på torsdag. Efter det skidtävling på plan. nu skall jag se på tv och göra ingetnting.
Jag skall jobba min 9:de dag i rad imon, känns lite i kroppen att jag skulle vilja vara ledig. Jobbar en kväll imorgon.

"När jag går hos dig känner jag att du hjälper mig. Du hade varit en av få som jag hade kunnat prata med och du skulle veta precis vad du skulle säga. Inte säga för att vara snäll utan för att du tyckte så. Tänk vad du blev arg när vi sa att vi skulle ha barn. Helt hysterisk för att vi skulle förstöra våra liv. Vilken skillnad det hade blivit sen dess.
Sen kom Emili, å du bara älskade henne. Linus kom å du blev ännu värre. Jag fick en bok "lilla svärmorsboken" å du sa att så var inte du. Men så var du- exakt så var du! Men det konstiga är att det var det jag gillade - din totala okunskap om hur jobbig du kunde vara samtidigt som du bara ville väl. Jag tror att du hade kunnat råda mig idag."

Nu är det dags för tv. Saknar dig Daniel - du vet att jag älskar dig!

//S

Halvledig dag!

Ska jobba inatt så jag har sovit bort halva fm. men det gör ju inget, har ju inte så mycket att göra ändå...haha.
Nu är Linus på väg hem med Victor. Ska försöka pallra mig bort till Bertil idag, måste fixa lite där med. Han skall ju komma hem om 1 vecka. Få se hur han mår. Ska bli kul. Jag kommer nog att tycka att det blir lite jobbigt när han kommer hem, eftersom det är som det är. Men det ordnar sig.

Danne skall vara på UG ikväll, lite roligt eftersom det alltid är jag som brukar sköta det. Igår städade vi huset och han gjorde faktiskt en hel del. Han kanske håller på att växa upp??


Nästa vecka skall jag åka och beställa tapeter, något i brunt hade jag tänkt.  Gardinerna ligger på posten och bara väntar. Barnen har sportlov så det lär väl bli en tur till köpis så dem blir nöjda.

Hemma igen!

Ja nu har jag vart en tur till Söderhamn. Gick bra, blev inte så mycket bestämt men jag kan ju konstatera att jag har det rätt bra på mitt jobb. En bra chef, bra kollegor också är ju jag så himla bra....haha.
Ska jobba natthelg nu, här vilas det inget inte. Känns att det börjar bli lite mycket nu men det är bara att bita ihop.
Nu skall jag torka golv, skura badrum sen badkaret innan tv:n.
Kyssar och hångel my lovers!

Till mitt problem....

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende
på vår jord,
Som en sol som värmer oss
Och som himmels stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets
skeende - med en tro:
Kärleken är


Söderhamn.

Ja dit ska jag idag, för att jobba fram en modell för hur huvudhandledning av studenter skall fungera. Kul uppdrag, men tråkigt att åka till Söderhamn.
Var på HIG igår, hade undervisning för studenterna, gick ganska bra. Har stor hjälp av Anna Bending - tack.

Jag tror att jag har fått ett litet problem...eller nått liknande.
Alla problem är ju små i början men det här känns som om det här kan öka på sig lite.
Tack för hjälpen igår mitt hjärta, nu är det bara att jobba med de fakta man har och försöka göra det bästa av det.
Tänk att ett problem kan börja med trötthet....jag som älskar att sova! 
Ähh det löser sig så småningom!  


Funderingarna går ju lite till Saab oxå....Daniel jobbar på Saab. Undrar vad som händer nu. Men han kan ju bli lärare han med :). Nädå det är ju inte något bestämt ännu så vi får se. Men tajming har aldrig varit min grej! Så inte heller nu!

Ha en bra dag så ses vi kanske!

Tvillingsjäl??

Ibland blir jag nästan rädd för dig, eller är det mig jag skall vara rädd för? När jag mår dåligt plingar det till i telefonen å det är du. Ibland skriver du långt, idag bara ett "puss" som idag. Hur kan du alltid veta? kan det finnas tvillingsjälar som är menade för varandra, som är tänkta att stötta varandra när allt bara är skit. det har hänt så många gånger nu att jag vet när det plingar till. Det är du ingen annan. Vi har inte hörts av på så länge och så kommer det just nu! Tack för allt den pussen säger.

har varit på ljusparty idag, Emili var med så nu är det ju rätt svårt att skylla henne på nån annan. Hon är sin mamma upp i dagen. Hon vill ha allt och tror att pengar kommer från träden. Klart hon skall få lite ljus om hon vill ha. Mammas lilla hjärtegull.

Jag har varit ledig hela helgen å gjort något hela tiden. Skönt att ha det gjort eftersom jag ska jobba 10 dar i rad nu då.
Nu skall jag förbereda tacos till middag. blev inget eftersom guldklimpen sov hos Katrine. ha det bra så hörs vi.

Å du......tack, du vet vad du betyder!       

Jag...En hårt arbetande kvinna!

Ja det kan man nog säga att jag kommer att vara ett tag. Men jag har svårt att se mig själv som en kvinna som har  två jobb, jag är egentligen lite för lat för det.
Var på HIG igår, gick bra det. Jobbade kväll som också gick bra. Skönt att komma till jobbet å komma ifrån allt elände ibland. På jobbet är det ju inte mitt elände, andra har det jobbigt å jag får stå och vara den som kan och vet. Jag har makten att smärtlindra, att skynda på läkare, undersökningar och dietister. Alla  lyssnar på vad jag tycker å tycker faktiskt  att jag har rätt. Det stärker självförtroendet och gör mig glad.

Idag är det -24 grader här hemma. Emili är fortfarande prickig i ansiktet å vägrar gå till skolan. Bertil ringde från australien igår, han har 47 grader varmt....men jag änt bitter! Vad skulle det vara att vara avis på? Han går i shorts å jag i tjock vinterjacka, han dricker öl för att kyla kroppen, jag varm oboy för att hålla värmen. Nädå jag änt bitter!

Dags att skriva lite resultatlistor sen iväg till obo för att hämta glasögon till Linus. Det är bara jag som har tid med sånt....Jag, en hårt arbetande kvinna!


Ny del i mitt liv!

Idag är det måndag, jag ska på högskolan å titta igenom vad jag skall göra de dagar jag ska vara där under kommande 2 månaderna. Lite nervöst är det nog men det får jag gömma undan så det skalll nog gå bra.

Har vart i stugan i helgen, fällt 4 stora granar som stått bredvid huset. Daniel är riktigt duktig. Calle och Lina har hjälpt Daniel och jag har stått för markservicen. Det var ju lite kallt när jag och Linus kom dit på fredag em, -5 gr inne...faktiskt varmare ute. men vi eldade så det blev snabbt varmt.
Rätt mysigt att vara där på vintern. Ska försöka åka dit igen till sista april för att göra sommar. Har mätt lite fönster så jag kanske kan ordna lite i nya rummet nästa gång :)

Emili blev sjuk på lördag kväll också, kräktes, feber å alldeles prickig i ansiktet så idag skall hon vara hemma från skolan. Emili och  Linus anglade på lördag morgon...inte en sprätt. Skittråkigt för dom. Nu skall jag skicka Linus till skolan å plocka ordning lite innnan jag skall åka.

Puss på er och ha en underbar dag!

RSS 2.0