Jag funderar ofta.....

när jag sitter stilla en stund funderar jag rätt mycket. Nu funderar jag mycket på hur livet har blivit. Egentligen är jag rätt nöjd med det mesta, jag har Daniel som jag älskar å som är så som jag vill att han skall vara - han skall ju vara lite knäpp å käfta lite annars skulle jag inte trivas så bra med honom. jag har Emili som är så mycket tonåring så man kan kräkas vissa dar, men om hon inte var det så skulle jag tycka att något var fel med henne.

Åhh Linus, vad skall jag säga om honom - Danne skällde på han för att han inte kom in i garaget för Linus hade skruvat sönder alla sina bobbar för att bygga nått nytt.- jag bara skratta å så åt Linus att inte bry sig, för vem är Linus lik. Där du danne kan du inte svära dig fri - han är en kopia av dig!

Jag har mina vänner-love you all - mina föräldrar som alltid ställer upp. varför känns det då så tomt ibland?
Det känns som om allt kommer att brista en dag å allt kommer att försvinna.
Nu är det snart februari å då har jag bestämmt att alls skall bli bättre, det bestämmde jag i början av december.

Tanken med livet måste vara att det skall vara upp och ner hela tiden för att vi skall stå ut. Jag har det bra egentligen men idag är det svårt att förstå det. Men det vänder!
Tack alla som gör mitt liv till vad det är, för att ni fyller mina dagar med roligt, sorgligt och massor av tok.

//Puss

Sovmorgon....pyttsan då!

Ja inte blev det något sova idag heller, Danne jagar med Esther och Bringa sitter och ylar i sovrummet! Men man skulle ju kunna säga att det är en naturupplevelse.

Girls; igår var det äntligen dags för julklappsöppning, god mat och massor av skratt. Som jag behövde det. Känner mig som en annan människa idag. Konstigt att vi bara kan skratta åt allt och inget, men det är så det skall vara när man är riktiga vänner.
Fick en present av Bjarne jag med då vad Danne tyckte om den går väl att diskutera men jag var då mycket nöjd å det är det som räknas!

Idag blir det kryss med Anna kl 10, handling och sedan hem till Bertil och greja lite. Till middag blir det nog tacos framför Tv:n.  Anna ordnade Facebook åt mig igår så nu är ju jag superinne, måste bara se till att jag lär mig använda det.

Det var väl ett herrans liv.....

Över att jag inte skrivit på länge! Tänk att ni är som hökar...haha....
Jo idag skall jag skriva några rader. Har ju inte mått så bra, allt har på något sätt kommit ikapp mig nu och det var ju en upplevelse det med. Men det är ju inte februari än så jag håller ut.

Vad har hänt annars då? Bertil har åkt till australien och kommer hem igen 26/2. Jag har jobbat 4 dagar vilket var skönt. Det är ju något jag är bra på iaf, åtmoinstone vill jag gärna tro det. Livet börjar så sakterligt på att återgå till det normala igen. Och i och med det konstaterade jag att Linus fyller år på måndag, han blir 11 år, undrar var alla de 8 år jag missat tagit vägen. Det går för fort med våra våra barn hörrni! kanske skulle skaffa en till. En liten sladdis att skämma bort.

-22,8

Visst tycker jag om när det är vinter och några minusgrader, men nu är det löjligt kallt! Danne har åkt och jobbat idag, skönt att han åker men det är ju skönt när han är hemma oxå.
Själv skall jag titta på dukning i folketshus idag, handla med mamma, städa mitt eget hus. Ev skall jag hämta Bertil på sjukhuset så jag har en del att pyssla med idag.

Linus kom hem från Sälen igår. Han har vart där med Krille sken som en sol gjorde han när han kom hem. Han hade haft roligt. Emili tycker det är orättvist att hon inte får vara vaken halva natten och sova hela dagen. Känns som om det är dags att hon kliver upp på morgonen så vi kan få en normal vardag lite innan dem skall börja skolan. Helst skulle hon vilja sova till 12 varje dag. Igår tyckte hon att vi var tråkiga som gick och lade oss halv 12. Hon håller på att bli en riktigt exemplarisk tonåring!
Nu är det dags att göra frukost och väcka barnen. Sen börjar dagens äventyr.
Ta hand om dig min vän så ses vi nog snart igen.

Februari....

En ängel påminnde mig och att jag själv har sagt att det skall bli bättre i februari, så nu är det bara att ta fasta på det och leva i ett elände fram till dess. Kanske kände jag på mig att allt det dåliga inte skulle ta slut den 9 december . Läste ängelns blogg idag och grät hejdlöst, du är så underbar. Det var så lite skrivet men sa så otroligt mycket som betyder allt för oss idag.

Har varit hem till Bertil och städat idag, 4 timmar tog det. Städa, tvätta, byta sängkläder å lite annat man gör för att få ett hem att kännas välkommnade. Det är ju begravning på torsdag så det lär ju se lite snyggt ut ifall några gäster kommer till honom före eller efter begravningen. Förresten så mår han bättre och kommer nog hem imorgon.

Pratade med Linda idag med, Peter har kommit hem men sover mest, det är fortfarande oklart om han får tillbaka full syn eller inte. Känns iaf bra att han är hemma.
Danne ringde till Calle så han fick åka och hälsa poå Bertil så vi kunde vara hemma idag, har bara slappat efter städet hos Bertil.
                                                   "Kärleken ser inte med ögonen utan med själen."Börjar lika illa som 2008 slutade......

Ja vad annat kan jag säga! Trodde det skulle bli en bra start på nya året, men det är nog så att all skit jag skall drabbas av i mitt liv bestämmt sig för att komma nu. Peter på sjukhus i Uppsala och Bertil i Gävle. jag vet ju iallafall vart dem är!
Daniel han jagar han, det verkar ju vara viktigare än allt numera. Jag vet att han behöver det för att orka med allt som händer, men jag då!! Jag behöver honom nu ju!
Ska nog försöka städa hos Bertil imon så det är fint till begravningen, kan ju hända att några gäster vill följa med honom hem.
Tack Annika för det du skrev, vad gjorde jag utan dig!
The Girls - mycket skit spyr jag ut mig till er å ni vet att jag tar skit från er då ni behöver spy galla till någon!

Nu skall jag duscha sen hem till Bertil å plocka ihop lite.
Tack, älskar er!

//S

RSS 2.0