Em och hennes tänder!

Ja då har vi vart till tandläkaren igen då, allt ser bra ut å det är väl tur det! Hon är lite trött på att gå dit nu. Har ju vart en gång i veckan sen hon fick tandställningen för 7 veckor sedan. det lossnar och flyttar sig delar hela tiden.

Å dessa pojkar, kan man inte bestämma sig för en och skita i de andra! Jag tycker det är bökigt att komma ihåg vem jag skall hälsa på och inte. Undrar vad som händer den dagen jag säger fel.....kommer inte att ligga på plus då jag inte!
Seså skärp till dig nu och bestäm dig för en pojk, så jag slipper göra bort mig!

Anna var nyss hit....det har kommit nu, jag är så stolt! Du vet att jag tror på dig. Det kommer att gå bra!

Linus leker med Victor, Terese ringde och kollade att det var ok eftersom hon skulle till viken å handla. Undrar vad hon hittar för fint till mig 'humm*

Danne skall jobba över så jag är halvsingel ikväll kan jag väl säga.
Jag gör väl nått kullinariskt som att börja städa. haha.

//S

En gul ros!

Igår jobbade jag.
Hade en trevlig kväll på jobbet, trevliga patienter, småtokiga kollegor. En av mina patienter var en dement äldre herre som var lite orolig och aggresiv. Men jag har ju tålamodet i bakficklan och kan fylla på när det tryter så jag stod ut bra hela em/kvällen. vid 21 tiden hade herren somnat och jag kunde pusta ut.
När jag sitter och skriver vid en dator kommer en annan patient fram till mig med en gul ros i handen.
Hon räcker fram rosen till mig och säger att så mycket vänlighet och tålamod var det länge sedan hon träffade på, hon förstod inte att jag orkade vara trevlig och lugn när han slog mot mig med knytnävarna halva kvällen.

Jag svarade henne att det var mitt jobb och att han inte kan förstå att han är arg. Hon gav mig rosen och sa stilla att det tålamodet och lugnet hör inte till jobbet, det är min personlighet och den passar ditt yrkesval perfekt.
Tänk vad det är viktigt att man håller sig lugn, att andra människor ser och uppfattar vad man gör fast man inte tror det.
Jag har inte så mycket tålamod i vanliga fall, men på jobbet har jag massor... som jag skrev tidigare...det finns i bakfickan.

Tack för rosen- den värmer och rör mitt hjärta! 

Dessa måndagar!

Att dom skall komma så ofta de här måndagarna. Imorse vaknade jag med huvudvärk vid 6 tiden. var upp och tog alvis och la mig igen. sen väckte Emili mig kl 07,00. Herregud...nu börjar jag sova över oxå! Känns inget bra att börja veckan så!

Idagdå, vad har jag på agendan - Kirurgkliniken 13,30 till 22,00. Ja hade ju vart bättre med en ledig dag!
Före det skall jag hinna tvätta, plocka i min garderob, började städa den igår. Undrar hur det kan bli så rörigt överallt, måste bli bättre på att hålla ordning omkring mig. Jag tycker inte om när det är så här rörigt! Vill ha ett 100% snyggt, ordningssamt och väldesignat hem.................av det har jag ca 10% idag så du förstå att jag har mycket att komma ikapp med.

Nu är det dags att ta ut sockerkakan ur ugnen.

Ha en underbar vecka!

//S

Nystädat!

Nu har jag städat köket grundligt, va skönt det är. Nya gardiner, dukar och ljus.
Har gjort vår eftersom det snart är påsk å jag jobbar ju nästa helg
så då hinner jag inte.

Ska snart lägga mig i badet med lite skön musik tror jag.
Tycker det är så skönt och avkopplande. Efter det lär det väl
bli lite te och macka till tv:n. Ska kolla runt om det blir något.

Imorgon är det jobbadags, jobbar kväll så jag får vara hemma
själv på fm. Anna och Eroz kanske skulle komma förbi.
Esther behöver det eftersom hon blir själv på em.

 
" Om en person du talar med inte tycks lyssna,
   var tålmodig
   Det kan helt enkelt vara så att han har fått 
   lite ludd i ena örat"Kramar från lilla mig.

29 Mars

Kära dagbok...så brukar man börja om man skriver dagbok. Men bloggen är ju nästan dagbok.....men ändå inte....ähh skit samma .

Kära Dagbok, idag är Danne och anglar med barnen, Johan och Budda. Själv orkar jag inte kliva upp för att sitta och vara kulen på nån sjö. Jag hade tänk att sova länge idag men tji fick jag. 06,40 slog jag upp mina blågröna och kunde inte somna om. Ställde om klockan och vart lite mer nöjd när jag slängde benen över sängkanten 08,20.

Igår var det en lugn dag, kryss med Anna, Skidskytte, Stallet med Em. Efter middagen var det dags för tv. Hämtade Anna och Johanna hos Sandra vid 23,30 tiden. Vart lite besviken att dem inte var klapp kanon full ...suck. Men bilen är ju fortfarande ren å det är jag glad för.

Idag då, ja då skall jag väl tvätta, plocka undan lite och kanske få till vårtemat i köket. Sen skall jag nog försöka få till mitt föreläsningsprogram, det är ju imorgon jag får domen. *nervös* tänk om det inte är så bra??!

Nä nu skall jag fixa lite frull, sen poa lite. Du vet var jag bor om det skriker i kaffe tarmen.
Puss och ha det!

//S

2 minuter

har det gått av lördagen och jag har inte gått och lagt mig än. konstigt att jag är vaken nu?!
har haft Anna, Micke och Johanna på middag idag. Kändes som om det blev ganska bra iaf. Tycker ju att sånt är lite kul, ordna, planera och genomföra.
Danne har somnat och det stör mig nog lite tror jag.
Själv sitter jag uppe och funderar på lite allt möjligt. Jimmy åker bort idag - lite avis där jag då. Johanna skall jobba - stackarn. Annika - Henne har jag inte sett på 300 år känns det som. Marina skall opereras - tänker mycket på henne så hon känner det. Å Anna och Micke - vad kan jag säga annat än gobitar, ni är som jag och Danne varit, tro inte att det är så illa som det verkar, för det är det inte. Jag älskar Danne väldigt mycket och kommer nog alltid att göra. Han har bara stunder av mer/mindre bra ögonblick, precis som jag har.

Nu är det dags att krypa ner i sängen, vi ses kl 09,45 Anna!

Sköt om er så hörs vi snart!

//S

Ledig Fredag!

Ja idag är jag ledig, ska till viken å shoppa med Anna idag. Var till henne igår, hon hade ljusparty. Jag handlade lite :)
Hade HLR kurs igår på em. Gick bra gjorde det. Ganska kul när det byggs upp ett senario som man skall jobba utifrån.
Pratade med Anna Bending oxå, hon skall sluta! Katastrof tycker jag om det, hon är så himla duktig på sitt jobb. Landstingfet förlorar en stjärna på adjunkthimlen! Hon sa en del viktiga detaljer till mig som gjorde att jag drog öronen åt mig lite. Tack snälla Anna!

Idag har jag städat på morgonen, får ju gäster ikväll så det måste förberedas lite inför det. Ska laga lite god mat - förhoppningsvis- och prata massor av skit.

I helgen vet jag inte riktigt vad jag skall göra, men det blir väl hushållsarbete som vanligt - passa upp på familjen och tvätta.

Tänk vad en del människor bara är så rätt, så snälla och osjälviska att man nästan blir rädd. Att han dessutom gestaltar sig som man är ännu märkligare. Du har valt så rätt yrke, du är underbar på din post tror jag. Du gör så mycket för mig att jag blir gråtfärdig. Egentligen skulle jag behöva säga att jag älskar dig men det låter jag nog vara. Det kan bli så mycket annat som blir fel då!  Tack Gustav för allt du ger, säg till när jag kan hjälpa dig!

Jag vill ha vår nu! Tycker inte om när det är svinkallt och snö överallt längre! Snälla våren kom nu!!                                                           

Tack för lunchen!

Vill bara att du skall veta att det betyder mycket för mig. Du får mig att känna mig så otroligt bortskämd, hjärtat ler när jag ser dig i korridorerna och jag får ett leende på läpparna.....undrar varför. Det är konstigt att du kommer just när jag behöver ett andetag av dig. Du är speciell, har ett hjärta av guld och ögon att drunkna i. Din famn är alltid varm och mjuk.
Jag tror att du alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta å jag skall göra som du sa - skita i alla som vill vara min vän när de behöver min hjälp. Vänskap bygger inte på andras behov av hjälp utan på ömsesidig respekt som man bygger upp tillsammans.

Tack du underbara för att du finns för eländiga mig!

Söndag kväll!

Slut på helgen igen då. Går fort de här lediga helgerna. Jag är ledig imorgon med, tänkte åka och titta på tapeter då i viken. Vill ju så gärna byta i tv rummet uppe. Skulle vilja ha en brun nyans. kanske blir det en gosee på trivsamt oxå.

Igår stod jag och Anna i cafeterian på plan - tack för sällis vännen. Gick bra det med. Idag har jag tvättat och planterat om blommor. Ska försöka ordna till en girlskväll nån dag snart, fick frågan och ordnar det så klart. Jag behöver skratta lite nu. har varit så mycket tråkigt ett tag.

Tänker göra något speciellt, nått som vi kan ha gemensamt vi lovely girls.
Nu är det dags att planera vidare. Puss my lovers!

//S<3

Två lediga dagar är slut!

Ja dom lediga dagarna går alltid så fort. Men jag har hunnit med en hel del. städat, putsat fönster, strykt, bytt gardiner och tvättat. Hundarna har fått långa promenader å jag med. Lite tråkigt med snön bara. Visst gillar jag snön, men nu räcker det väl? jag trodde att våren skulle komma nu. Men jag får väl vänta.

Pratade med Peter idag, han har det inte så lätt nu han heller, tycker synd om honom. han skulle på nytt återbesök på torsdag. Jag tror ändå att han har vant sig vid tanken på att inte se något på ena ögat men det måste vara jobbigt. 

Kristina ringde nyss, Anna är dålig igen, ont i halsen så hon gråter. Klär mig lite och åker dit en sväng. Puss gumman!


Jaha ja.

Hur har ni det?? Jag har det lite bättre nu, mitt problem det lilla som var stort, har försvunnit. Fortare än jag trodde. Jag tänkte inte dra på mig så mycket problem nu på ett tag, det gör oftast ont när de skall försvinna. Nu skall jag hålla mig på mattan och uppföra mig - om jag kan. Tack du underbara som hjälpt mig!

Annars då, jo rätt bra. Har varit i söderhamn idag, intressant börjar det bli. Man får ju vara med och jobba fram en modell så det är riktigt roligt.
Ska till frissan imon, vet inte vad jag skall hitta på, men jag behöver få nått gjort. Jag har ju stengrått hår!!!

Det finns många som betyder så mycket för mig, det konstiga är att man inte vill störa dessa hjärtevänner för mycket med sitt eget skit. Man tänker lätt att man inte skall belast sina hjärtevänner - undrar vad det kostar att belasta nån eftersom man helst inte vill. Ett hjärta borde få gråta hos den man känner att man har förtroende för, men när det inte finns nån som har tid så gråter hjärtat i tysthet. Ibland känns det riktigt jävligt, det är då det är dags att tänka att det kommer nog att bli bättre - kanske.


RSS 2.0