Måndag!

Så var då helgen över, nätterna på jobbet har varit bra, vi har till och med hunnit se glimtar av OS. Somnade kl 10:00 idag och klev upp kl 13:00. Kan inte påstå att jag varit pigg på em men jag har fått lite gjort iaf. Dammsugaren har fått lite mat, tvättstugan har blivit lite tommare och hunden en kort promenad. Vägrar att gå nå långt när det är så här kallt.

Snökaos har det varit i helgen å, smala oplogade vägar, snörök och hariga bilister har varit vardag på väg till och från jobbet. Men igår kväll var det bättre , -25 gr, hallå! vad är det för fel? kan det inte bli lite tö? ett par dagar iallafall så snön sjunker ihop lite. Men nej då!

Ska hämta Emili i stallet ikväll med, hon har ju ridning idag. Linus åkte precis till Calle - det var nått spel som dom var tvungen att spela, det är viktigt sån där med spel. I Lördags var Linus och Kristoffer till kungsberg och åkte slalom, kräksnö och -12 gr men det var också sådär livsviktigt. Det är bra att dom ahr något att göra.
Blekte håret på Em igår så nu är hon en blondie. Få se vad vi får för betyg av hennes kamrater idag nudå när hon vart i skolan.
En bild på Emili också!

//S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0