Drömmen på Gröna Lund!

”Hon satt utanför grindarna till Gröna Lund, hon var inte en storstadsmänniska och tyckte att det kändes lite jobbigt att det skulle vara så mycket folk hela dagen. Men hon var nervös så hon tänkte inte så mycket på allt folk.

Hon hade stämt träff med en vän eller vad man nu skall kalla det. Dom hade träffats men inte så här. Hur kunde hon ha bestämt att dom skulle träffas här, hur kunde hon som planerade allt så perfekt vara så dum? Tänk om han inte kom och lämnade henne här, ensam, mitt i Stockholm!

 

 Plötsligt så stod han bara där, hon hade inte sett honom komma men nu var han där. Hon tittade på honom och tappade nästan andan. Han ser ut som vilken annan kille som helst men något med honom gör att hon blir mållös. Så vanlig och såå snygg!

 

Dagen på Gröna Lund gick ganska fort, dom åkte karuseller, åt sockervadd och hade en underbar dag. Efter ett klädombyte på vandrarhemmet blev det en lång middag restaurang med underbar mat, rött vin och en gräddig dessert. Hon kunde inte titta sig mätt på honom, hans underbara ögon, vackra läppar och gudalika profil.

 

Efter middagen tog dom sakta en promenad på Stockholms gator och pratade. Dom pratade om allt och ingenting. Väl tillbaka vid vandrarhemmet satt dom på gräsmattan en stund innan hon lutade sig fram och kysste honom och han svarade direkt. Han smakade så himla gott. En smak hon inte skulle glömma, en smak hon skulle längta efter och samtidigt sakna.”

//S


15 Maj

                   

 

                                                       

                         

//S          


Badat.

Jag har precis klivit ur badet, hett bad med levande ljus och massor av skum.

Jag tänker mycket när jag ligger i badet, och just nu har jag mycket att fundera på. Både positivt och negativt. Idag har jag mest tänkt på positiva saker tror jag, sådant som gör mig glad och ger mig känslan av liv. Jag har funderat lite hur jag skall leva mitt liv de kommande veckorna och det känns bra.

 

Helt nöjd kan man inte vara, om man skulle vara helt nöjd skulle det inte finnas något att förbättra och livet skulle bli rätt trist. Jag mår bra när jag får planera saker och ting och ännu bättre mår jag när det jag planerar blir bra i slutändan.

 

Jag tänkte på drömmen, konstigt, att vakna nöjd och med ett leende på läpparna bara för att man drömt. Kroppen kan ställa till det mycket för en när man sover, men jag var så himla nöjd med drömmen, helt perfekt och ändå inte. Sådana drömmar vill jag ha varje natt då kommer jag alltid att vakna med ett leende på läpparna. Tack!

 

//S


Möten med människor!

I mitt jobb möter jag hela tiden nya människor, olika personligheter med helt olika värderingar.

Idag har jag mött några personligheter som jag verkligen gillar. En av dom är den lilla individ som precis håller på att förändra två människors liv, och när deras liv påverkas så påverkas även jag. Jag har hållit och matat en helt ny individ, en individ som inte vet vilken glädje han sprider omkring sig av att bara finnas till. Han är helt underbar,den lilla gobiten.

 

Senare under dagen träffade jag en annan person. Det är en person som jag inte känt så länge men som jag gillar mer ju mer vi träffas, vi träffades av en slump och det var nog tur för den här personen har verkligen fallit mig på läppen.

Det känns som om vi skulle kunna ha rätt kul ihop och jag gillar den smaken av kul mellan mina läppar.

Första gången jag såg honom, ja det är en han, så tappade jag nästan andan och så var det än idag kände jag.
 
Det skall bli spännande att se om det leder till en bra vänskap eller om det bara var jag som kände det så. Men du vet vad jag sa om drömmen, jag vill ju verkligen att den skall vara verklighet.

 

//S


Arrogans eller...

Idag skiner solen igen men det är inte så varmt som det har varit förut. Dagen började med ett tandläkar besök med Linus, han har tänder som kommer lite snett så nu skall 2 mjölktänder tas bort få se om det kan ordna till sig.

 

Efter det blev det morgonkaffe hos Johanna, Anna var där också. Mycket trevligt!

På eftermiddagen fick jag besök av Emmy och Marina som var lite kaffesugna. Så idag har jag haft en lugn och bra dag och det är tur det för jag skall ut och jobba inatt. La mig en stund och försökte vila men då tänkte jag på en hel del annat så det blev inget sova av. Men tankarna var bra!

 

När Daniel kom hem så sa han att han skulle klippa gräsmattan! Gissa om mitt humör brann till i huvudet! Jag klippte ju i lördags, men det dög tydligen inte så nu har han klippt om på baksidan med motiveringen att det hade växt så mycket, dåligt Daniel, riktigt jädra kasst att skylla på att det hade växt så mycket! Det dög inte att jag gjort det!

 

Nu är det dags att göra mig iordning inför natten arbete!

 

//S


Bloggtorka!

Nu var det riktigt länge sedan jag bloggade, men jag har inte haft någon motivation. Men nu känns det som om dom har kommit tillbaka, mina bloggar celler.

 

Det händer rätt mycket just nu, det har varit en spännande helg med en hel del vin i både stora och små glas. I lördags var det krysstid med Anna, Johanna och Kristina och naturligtvis löste vi hela krysset. Efter det blev det en promenad till mamma med Esther och iläggning av båten vid pallanite. Som avslutning på det blev det chokladtårta med punchgrädde och färska hallon, gissa om det var gott!

Efter tårta blir det gräsklippning i 25 grader och strålande sol så tårtan gick jag av mig snabbt.

En lång dusch senare cyklade jag och Anna till Johanna och bjöd på lite vin, Anna avslutade kvällen hos mor, liggandes på soffan med hicka vad ryktet säger.

 

Själv slutade jag i Johannas badtunna med Johanna, Daniel och Johan. Mycket trevlig lär jag ju säga. Mycket skitprat och massor av skratt. Kom hem klockan 00:30 efter ett stopp i grustaget och klev upp 05:30 imorse då det var dags för hundutställning i Borlänge.

 

Idag har inte solen skinit utan regnet har öst ner, jag har nog aldrig varit så blöt i hela mitt liv! Men Esther fick en ett till CK efter att ha vunnit sin klass och vart 2:a av de tikar som var med på utställningen – vad hon är perfekt min lilla vovve. När jag kom hem tog jag ett hett bad och sen har jag sett på film och inte gjort någonting alls. Nu väntar jag på att Daniel skall komma hem från stallet med Emili.

 

//S


Stolt faster!

Den 14 maj klockan 01:41 blev jag faster igen!
Liam Edwine Palm del Barba tittade ut och såg nattens ljus för första gången.
Han var 47 cm lång och vägde 2800g. Lite bilder på sötnosen och hans mycket stolta duktiga föräldrar!
Ensam

Daniel är på kurs så jag och barnen är hemma själva. Vi har precis kommit hem från stallet och är lite småkulna. Emili var duktig idag. Nu är det lite tv titta innan det blir gonatt. Hinner nog med att göra lite nytta också.

 

Jag tycker inte om när Daniel är borta, jag sover sämre då. Tur att jag jobbar kväll imorgon. Sen är jag ledig två dagar innan jag gör en natthelg. Emili skall köra debutant tävling i folkrace i helgen, lite nervös tror jag att hon är. Linus vattkoppor har börjat torka ut så snart kan han gå tillbaka till skolan. Han har tråkigt nu om dagarna så jag tror att han kommer att tycka att det är skönt med skolan igen.

 

Jag betalade det sista på vår resa igår så nu är det bara att invänta datumet och semestern.

Jag har mycket att planera nu, men det är kul. Ser fram emot den här sommaren lite extra, får en känsla av att den kommer att bli rolig och annorlunda.

 

Jag har insett att livet kan ta oväntade vändningar som till en början kan verka helt fel men som så här på sikt kan ha haft en positiv innebörd. Effekten av ett viktigt val kan låta vänta på sig och till en början uppfattas som svår och jobbig men sedan vända till det uppenbara.

 

Tack för att du gav mig möjligheten att själv bedöma hur jag vill ha det i framtiden!

//S


RSS 2.0