Drömmen på Gröna Lund!

”Hon satt utanför grindarna till Gröna Lund, hon var inte en storstadsmänniska och tyckte att det kändes lite jobbigt att det skulle vara så mycket folk hela dagen. Men hon var nervös så hon tänkte inte så mycket på allt folk.

Hon hade stämt träff med en vän eller vad man nu skall kalla det. Dom hade träffats men inte så här. Hur kunde hon ha bestämt att dom skulle träffas här, hur kunde hon som planerade allt så perfekt vara så dum? Tänk om han inte kom och lämnade henne här, ensam, mitt i Stockholm!

 

 Plötsligt så stod han bara där, hon hade inte sett honom komma men nu var han där. Hon tittade på honom och tappade nästan andan. Han ser ut som vilken annan kille som helst men något med honom gör att hon blir mållös. Så vanlig och såå snygg!

 

Dagen på Gröna Lund gick ganska fort, dom åkte karuseller, åt sockervadd och hade en underbar dag. Efter ett klädombyte på vandrarhemmet blev det en lång middag restaurang med underbar mat, rött vin och en gräddig dessert. Hon kunde inte titta sig mätt på honom, hans underbara ögon, vackra läppar och gudalika profil.

 

Efter middagen tog dom sakta en promenad på Stockholms gator och pratade. Dom pratade om allt och ingenting. Väl tillbaka vid vandrarhemmet satt dom på gräsmattan en stund innan hon lutade sig fram och kysste honom och han svarade direkt. Han smakade så himla gott. En smak hon inte skulle glömma, en smak hon skulle längta efter och samtidigt sakna.”

//S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0