Norge tur och retur.

Ja vi har varit till Norge en snabbis. Vi åkte på torsdag morgon, jag Emili och Daniel. 65 mil åkte vi innan vi hyrde en stuga att sova några timmar i, jättefin stuga i Töcksfors vid Norska gränsen. Fantastiskt fin läge med utsikt över vattnet. En lång kvällspromenad längs vattnet gjorde susen efter en lång dag bakom ratten.



På fredag morgon, nja förmiddag åkte vi över gränsen och styrde kosan mot Moss. Väl framme där så fick vi då träffa vår nya famijemedlem Alice. Gud så mycket söta beaglar vi såg, 16 st bildade sovhög. Så himla söta. Men vi skulle ju bara ha 1 med oss hem, det hade Daniel meddelat mig ganska klart och tydligt ;)

Kl 03:00 på eftermiddagen åkte vi från Moss med ett litet ledsamt knyte i bilen, Esther tyckte att hon var rätt äcklig men vi älskade henne.

Så nu är hon hemma Jarotoppen´s Alice Amaretto, vår nya failjemedlem.







Nu har det gått ett par dagar och allt går bra. Alice har blivit hemmastad och har börjat busa som en helt vanlig beagle, all försiktighet har försvunnit.
Esther har vant sig vid henne och har så smått börjat leka med henne. Det är bara husse och matte som inte är van. Alice vill gå ut tidigt på morgonen och vi vill ju sova :) Men vi vänjer oss snart och det går ju över - även Alice kommer att vilja ha långa sovmorgonar snart :)

//S


Kommentarer
Postat av: Ann

Men helleguuuud vad söt!



Men allvarligt? Åkte ni bara 5 mil innan ni övernattade? Lite väl kort tycker jag ;)

2011-06-06 @ 16:32:38
URL: http://trivs-i-brattfors.blogspot.com
Postat av: Ann

Ja, låter bättre med 65 mil! :)

2011-06-09 @ 07:58:12
URL: http://trivs-i-brattfors.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0