Flytt!

Så har han då kommit - Happy feet har kommit till oss och blivit en i familjen.
Lisa och Emili var och hämtade honom igår. Dom kom till stalet vid 18 tiden igår. Resan hade gått bra och han var riktigt lugn när Emili lastade ur honom ur transporten.Mötet med Kilde och Cherie gick bra. Lite gnägg och ett litet tjuvnyp var det enda som kom när dom stod i stallet. Även i hagen gick det bra, en och annan spark delades ut men det vara bara luftsparkar och inga skador på någon av hästarna. Cherie är bara lite vaktig och vill inte att Kilde och lillen skall träffas så mycket så¨hon har det lite sjåigt. Men ingen av hästarna är dumma mot varandra.
 
Idag har Emili och sandra varit ute och ridit tilsammans. En kort tur med bara skritt för att Lillen skall bekanta sig med omgivningarna. Emili har varit till stallet 6 gånger idag och skulle nog kunna åka dit flera gånger till.
 
Han är så lugn våran "lillen". Han är inte stressad utan bara står och äter, går runt i hagen och står helt stilla när Emili gosar med han. När hon ropar i hagen kommer han direkt och tittar upp när han hör sitt namn. Det enda som skulle kunna vara ett litet problem är att Cherie vaktar men det kommer ochså att gå över så det är inget stort probem.
Lite dagsfärska bilder kommer här:
 
 
 
 
 
 
En stolt tjej har suttit upp, nu bär det av på provtur i Jädraåsskogen.
//S

Kommentarer
Postat av: Poul Jensen

Glad att ni är nöjda med HF , vi saknar han
här.
Mvh Poul

Svar: Det går jättebra och han är så snäll.
Sarah

2012-08-06 @ 18:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0