En sån dag!

Det regnar ute, jag har jobbat natt och har en natt kvar :( Skulle vilja ha helg nu!
Det är en sån dag nu då jag skulle behöva en time out, men det går ju inte. 
Nätterna på 111a är ganska stressiga och pyssliga nu, roliga och utmanande med röriga. Kan inte förstå att människor skall vara så sjuka. Många tunga diagnoser som kräver ett piggt och allert huvud och någon form av stabilitet. Jag är så nöjd att jag har bra kollegor sådanna nätter!
Mitt i allt elände kan man ändå skratta och skämta och det är ett måste för att orka. Tack underbara för skratten!
 
Emili är på väg till Katrineholm med sitt hjärta och skall hämta en opel astra, Daniel och Linus håller på att skrota bort en annan astra. Mycket bil i familjen som vanligt.
 
Själv skall jag städa innan det blir en sväng till ORF.
 
Tvättmaskinen väntar!
Puss
 
//S

Onsdag

Ledigheten är slut och jag har börjat jobba igen.
Skönt att börja jobba igen och få lite rutin på vardagen. Det känns som om jag är en ganska duktig sköterska och jag gör nog ett rätt bra jobb. Men på måndagen kände jag mig rätt ny efter 5 veckors frånvara från jobbet.
Saknar jobbet en del faktiskt och mina kollegor, tråkigt att många slutat eller gått hem på barnledighet.
 
Efter jobbet igår blev det en tur till köpis med Emili och sedan stallet en sväng så jag kom hem vid 21 tiden efter att ha åkt 05:20 på morgonen.
 
Det var folkrace i helgen som var för ovanlighetens skull. Linus avslutade som vinnare bland juniorerna :) Så tokstolt är man ju då!
Emili körde dam/veteran och det gick sådär, första gången hon haft så mycket problem med bilen på 5 år. Men det händer alla någon gång.
 
Dags för lite tv och soffslöande!
 
Puss och gonatt!
 
//S

RSS 2.0