En riktig skitdag!

Ja jag kan nog inte summera det bättre än så.
Jag är så trött i huvudet och idag har jag inte kunnat lämna jobbet kvar på sjukhuset när jag gick hem. Har tänkt på det hela dagen och undrat hur det gick. Men nu skall jag sluta tänka på det och göra något annat.

Har precis klivit upp ur badet, det var så skönt, jag kopplar av så bra när jag ligger i badet. Det ger mig egen tid i lugn. Mörker med levande ljus, badskum och en ansiktsmask. Det gör mig gott.

Nu blir det tv en stund sedan blir det god natt.

Puss på er där ute!

//S


Jahaja!

Det här var en sida soim inte blivit uppdaterad på länge. Kan ju bero på att jag haft så mycket att göra under en period nu, men nu håller det på att lugna ner sig.

Nu är jag bara i stort behov av att få äga min egen tid en stund och så kommer det också att bli men jag måste passera några trevliga hinder före det. Jag har varit på kongress i helgen, första gången faktiskt och jag hoppas att det inte var min sista för det var kul, riktigt roligt. Jag skall inte berätta om det här utan det kommer i ett eget inlägg så småningom.

Igår jobbade jag och det var ett tag sedan kändes det som men det är så kul att träffa kollegor och skrattta och ha kul. det enda som är tråkigt är ju att vi tillfälligt skall flytta hela avdelningen vilket innebär att jobbet idag är naket och kalt men vad gör väl det när vi har så kul vi som fortfarande jobbar. det skall ju bli lite spännande att se hur det kommer att bli. Jag har inte varit och kollat på nya avdelningen än men jag skall nog göra det idag eller imorgon. Sen längtar man ju bara tills vi får flytta tillbaka till nyrustade lokaler med helt annan planering än vad det är idag.

Jag skall prova ett annat jobb också under ett par veckor i maj månad, det skall bli spännande och verkligen nervkittlande, vad jag skall göra vill jag inte riktigt skriva än men det kommer i ett senare inlägg det också.
Nu skall jag fortsätta röja i huset så nu får det räcka för idag.

Puss på dig mitt hjärta!

//S


En underbar dag!

Ja idag har det varit en riktigt bra dag, har inte gjort så mycket annat än njutit av en riktig vårdag. Det är inte bättre än att vårkänslorna börjar komma. Det kanske blir en vår och sommar under 2011 också.

Jag mår så himla bra nu, ibland måste jag stanna upp och tänka efter vad det är som gör mig så nöjd.
Kongressen närmar sig med stormsteg, idag var jag med i arbetarbladet - en stor artikel med en hemsk bild men det får jag väl ta.

Nu blir det tv sen sova, och inatt skall jag sova så skönt!

//S








Häst, middag och bio!

Det är lördag och solen skiner. Vaknade imorse av att solen sken in genom fönstren. Det känns i luften att det börjar bli vår. Vi kryssade idag, Anna, Johanna och jag. Gick väl inget vidare men vi fick iaf prata lite skit.

Kl 12 idag åkte jag och Emili mot Järbo, Emili skulle provrida en häst - Agge.
Catrin är gravid och kan inte rida sin häst så hon behöver en medryttare så nu har Emili provridit honom. Vilken otroligt mysig häst, lugn och stabil. Det gick jättebra. Catrin är ju så härlig själv så det var ju inget problem när det var hennes häst. Emili var jättenöjd när hon kiom hem så nu har vi nog kunnat lösa hennes hästsaknad.

Ikväll skall vi på Klaras och äta sen vidare till Gävle för film - Hur många lingon finns det i världen.Tror ju att den är jättebra. Det är en familjekväll och det var länge sedan.
Imorgon är det slödag, tänkte ta en ordentlig sovmorgon, slöa hela dagen och sedan har jag ett möte på eftermiddagen.

Njut av solen mina vänner - nu går vi mot en underbar vår!

//S


Dålig start!

Ja min dag började inte så bra. Linus har haft sönder sin jacka för hur länge sedan som helst men har inte velat lämna den hemma. Men igår sa jag åt honom att jag skulle laga jackan idag!
Sagt och gjort imorse böerjade jag dagen med att laga jackan och döm om min förvåning när det bara trasslade! En jacka med innerfoder lätt pösi, vad skulle egentligen kunna gå fel - allt!

Men nu är jackan lagad och ligger i tvätten. Och tack för samtalet som fick mig på bättre humör. Du vet precis vilken knapp du skall trycka på så tack mitt hjärta!

Idag blir det jobb, jobbar ett kvällspass sen en förmiddag imorgon och i helgen är jag ledig.
Skulle behöva lite tjejskratt nu, dela på en flaska vin, berätta hemlisar och skratta hela natten.

Nä nu skall jag försöka hinna göra lite i hemmet innan det blir jobbdags.
Sköt om er där ute!

//S 


Lycklig.









//S


Städning!

Är ganska pigg idag, lite öm i magen och trött men ganska pigg.
Har haft en lugn hemmadag, tvätta lite, gått promenad med hunden och dammsugit. Sen har jag bytt sängkläder, tycker det är så äckligt att sova i sängkläder som jag legat i när jag varit sjuk. så nu är det rent och fräscht igen.

Skall lägga mig ibadet innan jag går och sover idag så kommer jag nog att sova skönt.
Imorgon har jag lovat mamma att jag skall ta ut hennes hundar en sväng på fm.
Imorgonkväll har jag möte kl 17:00. Sen är det tvsoffan som gäller. Skulle kunna sova dygnet runt just nu, dricker en himla massa också så jag borde ligga back i min vätskebalans.

Nu ett bad. Gonatt och sov alla gulliga läsare, skulle ju vara lite kul att veta vilka ni är.

//S


Livet.

Livet är ett märkligt fenomen, det kan ta oväntade vändningar men det kan även bara "rulla på".
Mitt liv rullar nog inte bara på har jag kommit på. Det händer en massa saker hela tiden och för det mesta tycker jag att det känns bra.
Det är så många människor som påverkar hur mitt liv ter sig på både gott och ont. Ibland kan jag vara så besviken på människor och ibland så stolt.

I torsdags hörde jag en föreläsning med en kvinna, jag har hört henne förrut och blev lika förvånad då som nu. Hon är så duktig föreläsare. Hon har ett så udda jobb egentligen men ändå inte. Någon mer positiv är det väldigt sällan jag träffar.
Att kunna fängsla åhörare så bra, att få tid att gå så fort är en konst som inte många besitter men hon har den. Jag är lite mallig att jag faktiskt känner henne. Jag har skrivit om henne förrut i min blogg men måste nämna henne igen ifall någon missat henne.

http://tuvansarah.blogg.se/2009/june/mina-motpoler.html



Nu kallas strykhögen på mig så det är väl bara att plocka fram strykbrädan så jag blir klar någon gång.
Ha en underbar dag alla läsare, ni är många skall ni veta. Men jag vet ju inte vilka ni är.

//S


Söndag.

Magen är bättre idag, inte bra men bättre. Har inte gjort så mycket idag, tvättat lite, passat upp på familjen :)
Har faktiskt varit till Bollnäs en sväng också. Det har varit förmöte inför partikongressen som jag skall åka på.
Har nu träffat nästan alla representanter och det känns bra. Men alla kan så mycket, jag kan inte lika mycket som dom, dom har setnkoll på allot och jag är som ett levande frågetecken.

Undrar hur jag skall klara av det här? Man måste ju kunna så mycket och jag kan ju inte. Men jag hinner läsa på, jag har två veckor på mig.
Tågbiljetterna är bokade, jag har en säng att sova i och är anmäld till festen så nu är det mitt jobb kvar så det är bara till att läsa på och insupa alla intryck så kanske det här går bra. :)

Nu är det solsidan som gäller!

//S


Vacker röst

Har hört låten i reklamen för Pluras kök och hon har ju så vacker röst.




//S


Magsjuka.

Här sitter jag nu, hemma, när jag egentligen skulle ha jobbat.
Igår när jag åkte till jobbet kände jag mig lite klurig i magen men jag åkte ändå. Stannade och tankade bilen och fick spykänslor av bensinlukten.
Kom till jobbet och mådde ändå mer illa så jag talade bara om att jag inte kunde jobba och sedan åkte jag hem. Jag blir så j***a less när det skall behöva bli så här, sjukskriva mig i sista minuten är det värsta jag vet.

Det värsta jag vet är när man sjuksnmäler sig för sent men vad skall jag göra. Fick stanna på vägen hem och spydde, har spytt hela natten som var. Nu känns magen skaplig, jag har fortfarande knipsmärta och är inte särskillt hungrig men jag har ätit lite och det har jag fått behålla.

Nu skall jag snart krypa ner under täcket och sova lite.
Vi får se hur jag mår imorgon när jag vaknar men det kan då inte bli lika illa som det var imorse.
Gonatt världen!

//S

            


Jobbar helg.

Det har hunnit bli fredag, vet inte riktigt var den här veckan har tagit vägen. Jobbade onsdag och torsdag, har haft möten varje kväll den här veckan och nu väntar en jobbar helg med tre nätter på kirurgen.
Vet inte om jag kan påstå att jag ser fram emot det men jag vet att det går bra bara jag kommer till jobbet.

Skulle ha jobbat med fru Brelin men nu har hon magsjuka. Jag tror halva personalstyrkan har haft eller har magsjuka. Inte kul. Det värsta är att jag varit på salen där magsjukan har härjat. Så vi får väl se men jag brukar klara mig mot just magsjuka.

På söndag skall jag på möte i Bollnäs gällande extrakongressen, då får vi se vad som kommer att krävas av mig. Jag får förhoppningsvis ett litet hum om hur helgen kommer att se ut.

Nu sitter jag och tittar på masterchef och tycker att det ser så roligt ut. Tittade på svenska mästerkockarna igår och blev lite förvånad, kan man inte när man söker till ett sånt program göra en vanlig rökomelett skall man nog inte söka. Till och med jag kan göra en riktigt bra räkomelett utan att det skulle se ut som en del från programmet. Lite bättre koll borde man ha.

Nu en stunds tv innan bilen rattas mot Gävle.

//S


S......

Bokstaven S är min bokstav. Tänkte på det idag att det är en bokstav som har återkommit i mitt liv.
Jag har kommit på att jag avslutar alla min inlägg här med S inte Sarah. S är för mig en mjuk bokstav, en bokstav med mycket känsla.

Så här i efterhand så kan jag ju säga att bokstaven S fått en helt ny betydelse i mitt liv.
S är det politiska partiet som gett mig ett nytt och mycket roligt intresse, det intresset ökar från dag till dag.
Trodde att det skulle bli att kännas lite jobbigt men det gör inte det. Det är bara roligt, och jag känner själv att det utvecklar mig och ger mig så mycket mer.
Jag skall nog starat en ny kategori tror jag - politik - men vi får väl se när det blir av.

Som sagt S är min bokstav! :)

//S


Idag....

räcker inte orden till, det blir en bild och inget mer.
Kanhända det kommer en liten rad senare ikväll.
Puss på er där ute!



//S


Jobbardag.

Idag är min semestervecka slut. Jag börjar jobba imorgon, börjar med en lugn dag med mottagnade av studenter.
Skall bli riktigt kul att träffa lite kollegor på jobbet igen, jag saknar er när jag är ledig vet ni väll!
Det finns mycket man kan sakna och ni står rätt högt på min lista.

Egentligen mår jag riktigt bra idag och igår med faktiskt, det har varit en riktigt skön helg, inga måsten utan bara skön och härlig ledighet.
Imorgon är det kommunfullmäktige på kvällen, skall bli ett spännande möte faktiskt.
Innan det skall jag hem en sväng efter jobbet och njuta, med stora bokstäver, av min lediga tid.
Lite kärlek och lite lycka blir avslut på dagens blogginlägg!
Puss!

//S

    


Vasaloppssöndagen!

Jag har sovit så skönt inatt, måste ha drömt nbågot härligt för jag vaknade på så bra humör.
Fixade lite frukost och tittade på vasaloppet en stund innan familjen Andersson åkte till köpis för lite handling.
Emili har handlat en del kläder, Linus skor, jag skor och lite underkläder. Daniel handlade som vanligt ingenting. Däremot så var vi och beställde ny kyl och frys, i rostfritt. Inget märkvärdigt men riktigt snyggt.

Vi köpte en tassimo kaffemaskin också - så nu har vi druckit en kaffe jag och Daniel.
Nu sitter jag vid tv:n en stund och kollar lite mail. Ganska skönt att sitta stilla en stund efter en dag i köpis.
Skall lägga mig i badet om en stund och njuta lite, kanske en ansiktsmask och en bra bok i lurarna. lite lyx så här på söndagen. Sköt om er mina gobitar så hörs vi snart igen! Puss!

//S

    


En önskan om vår!

    

    

    



//S


Extrakongress.

I fredags ringde Ewa Jansson till mig, distriktsombudsmannen på partiet. Hon ville bara berätta att jag hade fått flest röster i valet av vem av ockelbos kandidater som skulle få åka på Socialdemokraterans extrakongress i slutet av mars.
Så nu skall jag åka på kongress, det är bara ett probelm - jag vet inte hur man gör! Jag har väl aldrig varit på kongress - hur beter man sig, vad har jag på mig och framför allt! Vad väntas av mig? Det blev mycket att fundera på men det kommer att ordna sig det vet jag. Jag är ju inte så rädd av mig tror jag, jag kan prata så det borde inte vara något problem att få svar på mina frågor.

Mitt största problem är nog att packa väskan, vad i hela fridens namn skall jag klä på mig, man måste ju vara uppklädd och fräch, man måste vara fin eftersom jag representerar Ockelbo och det är sällan jag är uppklädd och fina kläder äger jag nog inte. Hua vad det blev mycket nu. Men det skall bli så himla roligt. Lite mallig blir jag ju när andra medlemmar vill att jag skall åka.

Nu får vi se vad valberedningen har plockat fram för kandidat till partiledarskapet inom partiet.

//S


Äntligen Lördag!

Min semestervecka blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den blev helt klart bra. Lite för mycket möten och för få sovmorgonar. Har inte haft en enda sovmorgon på hela veckan men jag överlever.
Idag har det varit korpstafetten på JAIK vallen. Motionssektionen däribland jag har skött kafeterian. det var ganska få lag i år, inte så många åskådare heller.

Familjen Andersson, utom jag då, är i Ludvika idag, Emili åker folkrace. det hade gått riktigt bra idag, 4:a i B final är jättebra. Hon blir bättre och bättre min gofis. Dom är på väg hem nu. Själv har jag duschat och sedan legat framför kaminen en stund och drömt mig bort. Det är så skönt med sådanna stunder när man kan ta sig till en annan plats och hämta lite energi. Men energin man får är så värdefull. 

Nu har jag gjort lite mat eftersom magen säger att vi vill ha mat. det blev stekt påtatis, lite älgentrecote och murkelsås. Tror att jag skall öppna en flaska rött till, jag har ju inga planer på att köra någon bil idag så varför inte.
En skön dag helt i min smak och framför allt, det är lördag idag!!

Puss

//S


Frissan

Idag har jag äntligen varit till frissan, så skönt. Nu är alla mina gråa strån borta.
Det är så skönt att sitta där i två timmar och bara njuta av att någon tar hant om mig. lite massage när någon masserar hårbottnen, servering av kaffe och gå därifrån och faktiskt vara riktigt nöjd.

Efter frissan handlade jag lite kläder till mig, några par byxor och någon tunika. Det var faktiskt skönt att gå i valbo helt själv, titta på det jag vill och handla lite.
Innan jag åkte hem handlade jag lite mat också så vi har något att äta i helgen.
Jag längtar till på lördag, jag tror att den dagen kommer att bli en liten glädjedag i mitt liv. Allt det roliga kommer lite närmare på lördag.
Kan inte säga annat än att jag längtar och saknar!

Nu blir det tv och ett glas rött. Puss mina hjärtan!

//S


Jadu, så rätt!



Lyssnar med ett leende på läpparna.

//S


Sportlov!

Ja nu har mitt sportlov börjat.
Jag hade ks hela dagen på måndagen, förtroendemannautbildning igår, direkt efter det möte i idrottsföreningen innan jag åkte på lusparty hos Johanna.

Idag har jag varit en sväng till Sandviken och njutit lite av underbart sällskap. Nu skall jag bara vara ledig, tänka på allt annat än jobbet och bara njuta. Tror att det kommer att vara en härlig vecka, solen skiner, jag får långa sovmorgonar och längta i massor.

Jag har något framför mig som jag ser mycket fram emot. Ibland kan man längta så otroligt mycket efter något och det gör jag nu.

Imorgon skall jag till frissan - äntligen. Mitt hår ser inte klokt ut, dom grå håren håller på att ta över hela min frisyr och det gillas inte.
Vi får väl se om det blir lite shopping också, det är inte helt omöjligt :)
Nu blir det soffläge en stund innan det är dags att ta tag i mitt hem. Puss.

//S


RSS 2.0