Sommar, Sol och Sorgligt avslut

Sommaren har gått och det blev höst fort och tidigt. 2 tredjedelar av augusti har gått och det känns nästan som slutet på september. För dagen har vi översvämmning i Kungsberget så det har varit många konstiga lägen som infunnit sig senaste dygnet.
Halva Gävle står i vatten och många människors liv har totalt förrändrats pga regnvädret som dragit fram. Jag lider med de som drabbats och hoppas det löser sig för alla!
 
I söndags hade vi en egen tragedi som fortfarande håller i sig och den kommer aldrig att glömmas bort. Våran fina Alice blev hastigt dålig så vi fick åka till veterinären och tyvärr fick vi åka hem själv. Alice fick göra Esther sällskap i hundhimlen och ytterligare en stjärna tändes på himlen.
Fina, Fina Alice som vi kommer att sakna dig 💜
 
I övrigt har sommaren vart bra, alldeles för lite semester men bra.
Jag har bara haft en veckas semester men den veckan var toppen. En resa till Läckö slott,  Västkusten och Orust med sol, värme, bad i havet och skaldjur. En veckan med Daniel, utan bilar och garage, var så efterlängtat .
            
 
I helgen blir det folkrace på hemmabanan och äntligen träff med lite goa folkrace människor. Ska bli trevligt nu när det äntligen är ok att hålla tävling igen.
Ha det gott alla fina så ses vi 😘
 
//S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0