Gulasch soppa 4-5 personer

3 hg     Älgfärs

2 st.    Gula lökar

2 msk    Margarin

2 msk    Tomatpuré

1 tsk     Paprikapulver

1 l       Buljong

4 st.    Medelstora potatisar

2 st.    Morötter

1 st.     Vitlöksklyfta

Salt och Peppar

 

Hacka löken och fräs den med köttfärsen i en gryta.

Tillsätt buljongen, tomatpuré och paprikapulvret.

Skala och skär potatisar i tärningar.

Skala och riv morötterna grovt.

Lägg potatisen och morötterna i soppan och koka i 15 minuter.

Smaka av soppan med salt och peppar om så önskas.

Smaklig måltid.

//S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0