Dags för ett nytt inlägg.

Nu har jag jobbat mina tre förmiddagspass och det var ju inte så kul att kliva upp kvart i fem på morgonen inte! Jag har ändå haft tre bra pass, tack Cilla och Karin Prim för att jag har fått vara på samma salar dessa pass.


Man träffar många individer på mitt jobb, en del kvinnor och män är riktigt trevliga, små söta tanter och gubbar som många av oss skulle kunna ta med hem. Orakade små män som inte sett dusch och rakapparat på flera år, blinda damer som inte varit till hårfrissan på minst 40 ca hår. Dessa patienter är det så roligt att hjälpa så att dom skall kunna åka hem och ha det relativt bra.


Sen finns det sådana patienter som jag helt ärligt skulle kunna ställa ut på gatan i 30 graders kyla i kalsonger och stänga dörren. Att man kan bli så totalt befriad från ansvar och uppförande!! Ja det är sådana gånger det är tur att jag är så himla bra och perfekt så jag har makten att klaga på andra.


Jag har jobbat med våra ordinarie undersköterskor nu också två dagar å det är så skönt. Allt bara händer, jag behöver inte tänka på vad som skall göras utan det blir bara gjort.
Nu är jag ledig i fyra dagar, idag skall jag stå i valstugan hela dagen och imorgon skall jag till frissan.
Puss och Hej!

//S


En ny bok.

Glömde säga att jag köpte en bok idag. Mia Skäringer, jag bara älskar den kvinnan! Hon är så himla bra, såg boken och kunde inte bara låta bli. Nu är det bara att hoppas den är bra.

//SHelt sjukt trött!

Ja så var min kansla imorse när klockan ringde 04:40! fatta vad tidigt 04:40 är. Jag har ju som bekant jobbat en hel del nätter denna sommar och nu kom straffet. Men dagen har gått, mycket konstigt har behövts utredas och mycket klokare har jag blivit.
När jag kom hem lagade jag mat och sedan vart det stallet med Emili. Nu är jag äntligen hemma och får sitta stilla. Riktigt skönt faktiskt.

Tänk att nu är det en sån där period när jag funderar en massa igen. Det finns val man kan göra i livet som är så himla svåra att göra. Ska man eller skall man inte, att det skall vara så svårt.
Hur skall man kunna avgöra vad som är rätt när man så gärna vill något som kan bli så fel?

Ja vi får väl se hur tankarna går, hoppas jag fattar rätt beslut, och tänker med hjärtat.
Puss.

//S

RSS 2.0