Två veckor!

Idag har jag varit sjukskriven i två veckor. Tiden går fort, en del säger att det beror på att man har roligt men jag vet inte om jag håller med. Jag har varit till Hc idag och sagt till doktorn att jag börjar jobba på fredag och hon var inte så nöjd med det men jag vill det själv och det är bara jag som kan avgöra det.

Jag upptäckte något precis innan jul som kan underlätta en del saker. Funderingar jag haft har fått klarhet och det kommer att underlätta mitt liv ett tag. Jag är så tacksam för det och kommer att ta tillvara på denna kunskap så gott jag kan!

Tomas och Ella har varit på ultraljud idag, två ben, två armar och ett pickande hjärta. Ska bli så kul att mina barn får en till liten kusin och vi längtar. Den 29 maj skall det vara tid för den lille att komma fram och visa sitt lilla ansikte för oss.

Nu är det dags för ett bad och sedan en film, det händer inte så mycket i mitt hem just nu men jag trivs och vill ha det så ett kort tag så jag hinner ikapp verkligheten. Puss på er!

//SSnart nyår!

Så har då julen kommit och gått. Stressen före jul är som vanligt total, en äldre dam körde över mina fötter med kundvagnen på ica två dagar före jul och förstod inte varför jag sa ursäkta, konstiga varelser de där sterssade kvinnorna!
Julen har varit en bra helg, god mat, fina julklappar och trevligt sällskap. Calle och Lina har bott här hela helgen. Fick i sista stunden göra om mitt kontor till gästrum men det var roligt och blev rätt bra! Nu har vi nyåret kvar och då kommer Tomas och Ella hit, ska bli mycket trevligt. Tänkte laga lite god mat, en smarrig dessert och lite champange vid 12-slaget. Blir nog ett lungt nyårsfirande i år.

Emili åkte till Stockholm med Adam idag, dom skulle hälsa på Adams pappa som bor där. Linus och Danne skall åka lite skoter. Daniel har varit och jagat idag med ett gäng andra grabbar och det blev tre rådjur skjutna för lilla Esther!

Nu skall jag försöka fixa lite mat, tror det blir rester idag, kalkon och potatis. Om vi inte hörs mer före så
GOTT NYTT ÅR på dig som kikat förbi!

//S

Snö!

Ja så har då snön kommit! Det är så himla fint, allt är vitt och nu är det kristaller på träden. -17 grader har vi idag och snart är det jul. Linus hade skolavslutning igår och Calle och han kom precis hem från sista skoldagen före jullovet. Jag väntar på Emili som snart skall komma hem också.

Ikväll blir det julmat med Dannes jobb, skall bli trevligt. I helgen skall jag försöka dona klart det sista före jul och städa grundligt. Dammråttorna hoppar på mig nu när man skyndar sig förbi dom. Det verkar som om allt kommer att ordna till sig iallafall. Det finns bara en sak som är fel och det kommer att vara så ett litet tag till sen kommer det med att falla på plats.

Mitt sovrum är klart så när som på några små detaljer. Har inte hittat någon matta jag gillar och tavlor skall upp på väggarna. Nu är det dags för lite lunch så puss på er och ha det bäst!

//S

1 år.

Idag är det 1 år sedan Birgitta dog. Jag och barnen har tänt ljus på morgonen. Det känns lite extra idag när det är årsdagen. Det har hänr mycet på 1 år, både bra och dåliga saker. På nått sätt så känns det ändå skönt att 1 år gott. Alla speciella dagar som man i år har tänkt på lite extra bara för att det fattas nått så viktigt. Men vi glömmer dig aldrig även om vi inte kommer att täna på dig lika mycket ju längre tid det går, men du kommer alltid att finnas i våra tanar.

I dag på morgonen har jag varit ner till Ockelbo igen så Linus och Calle har fått panta burkar. 716 kr vart det, en bra summa att lägga till skolresekassan. Tack till alla som lämnade till pant!
Jag skall jobba eftermiddag idag men också torsdag och fredag. På fredag jobbar jag H-tur som innebär att jag slutar 20,00. Faktiskt är det skönt att sluta lite tidigare någon gång ibland.

Det har varit en konstig höst, jag har varit förkyld, haft hosta under hela hösten. Men så har vi ju riktigt tråkigt väder också. Mörkt, grått, blött och disit. Inte konstigt att man aldrig vaknar till liv ordentligt. Jag vill ha minusgrader och snö, fräsch luft och lite sol. Det är inga små krav jag har det vet jag men jösses...det är ju december skall det vara så svårt att få till ett riktigt vinterväder!!

Anna har namnsdag idag, Grattis min gobit! Tänker på en annan av mina vänner också, hon har det jobbigt nu, men du är stark och jag vet att du kommer att ordna det här. Jag tänker på dig mycket skall du veta!
Nu är det dags för en dusch innan det bär av till jobbet! Puss och ha det!


Tisdagskramen till dig!


Tisdag!

Då var det tisdag morgon, regn och rusk som vanligt. Mörkt hela dagarna det är så himla tråkigt! Jag vill ha minusgrader, snö och kristaller på fönstren! Suck!

Har nyss varit till skolan och hämtat lite pantburkar. Barnen har samlat in för att få ihop en slant till skolresan.
Igår skurade jag badrummet grundligt, skönt att få det gjort. Tänk så skitigt det kan bli! Man förundras lite över all lort som finns! Tomas var hit och spacklade väggarna i sovrummet också så nu händer det lite. Leddig dag idag och massor att göra. Undrar varför man skall stressa så dant till denna julhelg. Helgen vara i några dagar sen är allt slut. Men vanan trogen så gör man det ändå:)

Ska försöka göra nått nu så vi får se om jag skriver en rad lite senare! Puss.

//S

Ger dig en tanke och en jättekram, du vet var jag finns!

Vardagligt.

         

 

                                       

 

                       


En kort summering!

Vad har då hänt?
Jo vi har flyttat åt svärfar, han har sålt huset och flyttat in i en 2:a. Han  har sett på tv. Man hinner spara på sig en hel del på 30 år i samma hus. Men nu är det klart och Andreas och Emmy har flyttat in i huset. jag hoppas jag får komma dit och hälsa på nån dag.

Jag har varit i Borås också. Mycket bra och intressanta förseläsningar. Det var VFU konferens där i tre dagar.
Nu jobbar jag natt den här helgen och eftermiddag till veckan. Har massor kvar att göra inför julen och har väldigt lite tid. Men lägger man i en högre växel så brukar man hinna ändå.

Livet då? Jo det händer väl där med. Vänner kan ta lång tid att finna men tänk så fort det går att mista dom. frågan är ju om det var en vän när dom försvinner så fort. En del säger att dom vill vara ens vän men försvinner ändå. Jag tror att det är nått fel på mig, ställer jag så höga krav på dom som umgås med mig? Eller är det bara att jag är en tråkig, bitter och vidrig människa? Det tål helt klart att tänka på

Just nu är det tapetsering av sovrum som står på agendan, det blir förhoppningsvis klart nu i veckan så jag kan dona ordning där efter nästa helg. Helgen som kommer skall vi tillbringa i Uppsala hos Daniels bror. Vi skall shoppa lite julklappar och bo kvar hos honom och Lina. Blir väl ett glas vin och lite god mat på lördag kväll får jag hoppas.

Nu skall jag slöa lite framför spisen innan det är dags för sista natten med Maria och Camilla. Helt underbara flickor utan gräns för var det magonta i skrattet blir en plåga:) Är så tacksamma för att jag fått jobba med er i helgen!

//S

Guud så bra!


Uppdatering!

Ja nu var det länge sedan. Funderade ett tag på att inte blogga mer. Varför skulle jag göra det, vem skulle vilja läsa om allt elände som händer i mitt liv. Men det var en del faktiskt. Många har frågat varför jag inte har skrivit. Å det är faktiskt så att jag inte haft tid. Det är konstigt det där med tid att den bara kan ta slut. Jag kan inte säga att jag stressat så mycket på sistonte men jag har hållit på hela tiden.

Jag har inte ens tid att tänka på mina vänner så pass att jag gör en visit. Det värsta är att det nog kommer att vara så här till efter jul/nyår. Men jag skall bättra mig. Sitter på jobbet nu så jag skall inte skriva så mycket men det blev iallafall någon rad. Ska uppdatera er snart!

//S

RSS 2.0