Norge tur och retur.

Ja vi har varit till Norge en snabbis. Vi åkte på torsdag morgon, jag Emili och Daniel. 65 mil åkte vi innan vi hyrde en stuga att sova några timmar i, jättefin stuga i Töcksfors vid Norska gränsen. Fantastiskt fin läge med utsikt över vattnet. En lång kvällspromenad längs vattnet gjorde susen efter en lång dag bakom ratten.På fredag morgon, nja förmiddag åkte vi över gränsen och styrde kosan mot Moss. Väl framme där så fick vi då träffa vår nya famijemedlem Alice. Gud så mycket söta beaglar vi såg, 16 st bildade sovhög. Så himla söta. Men vi skulle ju bara ha 1 med oss hem, det hade Daniel meddelat mig ganska klart och tydligt ;)

Kl 03:00 på eftermiddagen åkte vi från Moss med ett litet ledsamt knyte i bilen, Esther tyckte att hon var rätt äcklig men vi älskade henne.

Så nu är hon hemma Jarotoppen´s Alice Amaretto, vår nya failjemedlem.Nu har det gått ett par dagar och allt går bra. Alice har blivit hemmastad och har börjat busa som en helt vanlig beagle, all försiktighet har försvunnit.
Esther har vant sig vid henne och har så smått börjat leka med henne. Det är bara husse och matte som inte är van. Alice vill gå ut tidigt på morgonen och vi vill ju sova :) Men vi vänjer oss snart och det går ju över - även Alice kommer att vilja ha långa sovmorgonar snart :)

//S


Stress

Nä jag stressar inte men det ligger rätt nära att jag gör det.
I fredags var det sommarfest med jobbet och jag var ledig! Så nu har jag upplevt en sommarfest till. Jag är så nöjd att jag har underbara arbetskamrater. Daniel hämtade mig vid 1 tiden.

Vi åkte då till Storvik eftersom vi skulle bo vid folkracebanan i helgen. Jag gosade lirte med min Emili som var måttligt imponerad av en inte alltför nykter mamma :)

Helgen har som sagt tillbringats i Kyrkberget, Emili har åkt folkrace, hon blir bättre och bättre. Även Daniel har åkt och Budda. På budgivniongen la jag bud på en bil till och fick den med mig hem, så nu har vi en bil till.

Måndag var det KS dag, en ganska snabb dag om jag får säga. KS brukar hålla på länge men inte den här gången. Jag och Emili han med lite småhandling i Ockelbo innan det var dags för öppet hus på kvällen på Perslunda skolan.

Tisdag och onsdag har jag varit på HIG - högskolan i Gävle - och haft seminarier. Det är jättekul att ha seminarier. Jag lär mig massor.

Imorgon bär det av till Norge en snabbis. vi skall hämta hem en ny familjemedlem. Alice en gullig liten beagle skall flytta in.

Nu är det dags för mig att fixa till mig lite innan jag skall åka och jobba.

Puss

//S


RSS 2.0